Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Experiența neplăcută a unui medic român, în concediu în Grecia: ”Este prima oară când am pățit așa ceva”

Sambata, 18 Septembrie 2021, ora 12:02
21412 citiri
Experiența neplăcută a unui medic român, în concediu în Grecia: ”Este prima oară când am pățit așa ceva”
Grecia, magnet pentru turiștii români FOTO Unsplash

Paul Ichim, un cunoscut chirurg din Galați, a povestit prin ce a trecut în vacanță, în Grecia. Acesta spune că a fost adesea în concedii în insulele elene, dar că este ”prima oară când a pățit așa ceva”. Acesta punctează că operatorii ”au început să uite interesul turistului român”.

Totul începe în dimineața când a sosit pe insulă. Acesta s-a trezit ca într-o cutie de sardine, doar că era pe vapor, în excursie în jurul insulei.

”Să nu vă pună mama gaia să credeți tot ce spune (n.r. – agenția de turism), cosmetizează tot evident cu interes. Dacă prima excursie cu vaporul în jurul insulei a fost reușită, la a doua excursie la care ne-a anunțat că sunt locuri limitate din rațiuni epidemiologice, ne-am trezit înghesuiți în picioare, cam cum arată trenurile încărcate la indieni. Normal că un grup consistent de romani a refuzat îmbarcarea, solicitând respectarea condițiilor comunicate sau restituirea plății făcute deja.

La o ultima excursie cu un Iaht, pentru care s-au anunțat că nu pot merge decât 8 persoane, oamenii au înghesuit 11. Traseul comunicat de către "individul" cu vasul n-a fost respectat deloc, ne-a dus unde și cât a vrut, fiind și de o mitocănie comportamentală greu de acceptat”, povestește Paul Ichim pe Facebook.

Medicul a fost dezamăgit și de comportamentul celorlalți români, care, ”deși au fost de acord că a fost o mizerie comportamentală a individului, a agenției, și că a fost o bătaie de joc, i-au zâmbit și mulțumit”.

”Pe cuvânt că nu am înțeles cât de duplicitari putem fi ca nație, că nu putem să ne păstram demnitatea și să avem pretenția de a fi respectați. (...)

În orice caz, mai revoltat am fost de atitudinea tour-operatorului român, care are doar interese financiare cu toți mitocanii, în loc să respecte interesele turistului roman”, concluzionează medicul.

Puncte prețioase pierdute de Răzvan Lucescu, cu un jucător în plus. Ce se întâmplă în lupta pentru titlu
Puncte prețioase pierdute de Răzvan Lucescu, cu un jucător în plus. Ce se întâmplă în lupta pentru titlu
Formaţia PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a remizat, miercuri, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Lamia, într-un meci din play-off-ul campionatului Greciei. Lamia a deschis scorul...
Vreme ciudată în Europa: Finlanda s-a „albit” și Grecia a devenit portocalie FOTO/VIDEO
Vreme ciudată în Europa: Finlanda s-a „albit” și Grecia a devenit portocalie FOTO/VIDEO
În vreme ce unele părţi ale Greciei au devenit portocalii, marţi, 23 aprilie, din cauza prafului saharian, Finlanda s-a confruntat cu o săptămână de aprilie neobişnuit de... albă....
#Grecia, #vacanta grecia, #medic roman , #Grecia
Comentarii
Poza olimpiu
olimpiu
rank 5
Multi romani se poarta ca niște milogi
Poza Makro
Makro
rank 5