Cum sunt vacanțele în Grecia la început de toamnă. Cea mai bună lună pentru un concediu cu prețuri mici și soare mai blând

Luni, 09 August 2021, ora 22:08
6449 citiri
Cum sunt vacanțele în Grecia la început de toamnă. Cea mai bună lună pentru un concediu cu prețuri mici și soare mai blând
Românii au mers în număr mare, în această vară, în Grecia FOTO Pixabay

Românii au mers în număr mare, în această vară, în Grecia. Insulele grecești au fost în topul preferințelor printre români în cele mai călduroase luni ale anului, însă sunt și persoane care se gândesc să-și ia concediu la toamnă și să meargă în vacanță. Mai ales că vara este pe sfârșite.

Altora le-a plăcut atât de mult vacanța de vară că vor să revină și în septembrie.

Este și cazul unui membru al grupului de Facebook Forum Grecia, care îi întreabă pe ceilalți utilizatori cum este vremea în septembrie, în Grecia, dar și dacă apa este caldă și merită să mergi în concediu toamna.

„Anul acesta am fost pentru prima dată în Grecia și de rău ce ne-a fost, ne gândim să mai facem o vacanta în a doua jumătate a lunii septembrie. Întrebările care apar sunt următoarele și se adresează celor care au fost în Grecia in luna septembrie.

- apa marii este caldă? Se poate 'abuza' de mare în această perioadă?

- ploile sunt prezente? În iulie nu am avut parte de ele. Normal, ne-am dori sa ne evite și în cel de-al doilea concediu.

-Grecia va fi în lista mov?(joking. Nu ne interesează în ce lista va fi)

Sunt conștient că răspunsurile pe care le voi primi sunt orientative, neputând nimeni să ne spună cum ne va fi vacanta din acest punct de vedere!”, a scris cineva într-o postare.

Cei care iubesc Grecia au răspuns prompt, iar majoritatea comentariilor încurajau programarea unei vacanțe în septembrie.

„Noi nu mergem decât în septembrie de ani buni, iulie și august mi se par mult prea călduroase, o singură datș am fost în iulie și am jurat ca nu mai repetăm. Nu am prins decât un singur an (din 12) ploaie în ultima zi, la plecare”, răspunde cineva.

O altă persoană este de aceeași părere: „De 7 ani am fost în septembrie, în diferite insule ale Greciei, și am avut un timp foarte bun iar apa destul de caldă. Anul acesta am fost în aulie in Lefkada, a fost foarte foarte cald, iar apa destul de caldă, deci septembrie este cea mai buna luna de mers, atât in Grecia cât și Turcia. (și prețurile sunt mai mici)”.

„Am fost în Lefkada 20-29 septembrie 2019. Erau 30 de grade afară și 27 în apa 🙂 A fost Minunat! Seara erau 25 de grade, foarte plăcut!

Am putut merge la toate plajele superbe, fără să ne iasă sufletul de căldură.

Tavernele erau toate deschise, prețuri reduse la cazări 😉

Mergeți mai la sud în Halkidiki și Thassos cred ca e ceva mai răcoare atunci”, scrie o altă persoană.

„Așa cum s-a mai spus, septembrie este luna ideală!!! Mergeți fără grijă! Apa e foarte caldă și nu plouă!”, se arată într-un alt comentariu.

„Da, mai caldă decat în iunie. Da, sunt șanse mai mari să plouă, mai ales spre sfârșitul lunii. NU mari”, răspunde o altă perosoană.

Se apropie sezonul estival: cum să te relaxezi la plajă fără să fii nepoliticos. "Pot fi foarte agresivi. Înainte să-ți dai seama, ești înconjurat"
Se apropie sezonul estival: cum să te relaxezi la plajă fără să fii nepoliticos. "Pot fi foarte agresivi. Înainte să-ți dai seama, ești înconjurat"
Pe măsură ce se apropie sezonul estival, este timpul să te pregătești pentru respectarea regulilor esențiale ale etichetei la plajă. Spațiul personal: Încearcă să-l respecți Julie...
Puncte prețioase pierdute de Răzvan Lucescu, cu un jucător în plus. Ce se întâmplă în lupta pentru titlu
Puncte prețioase pierdute de Răzvan Lucescu, cu un jucător în plus. Ce se întâmplă în lupta pentru titlu
Formaţia PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a remizat, miercuri, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Lamia, într-un meci din play-off-ul campionatului Greciei. Lamia a deschis scorul...
#Grecia, #vacanta grecia, #plaja, #concediu , #Grecia