10 piscine pentru o vara interminabila (Galerie foto)

Sambata, 22 Iunie 2013, ora 12:33
6900 citiri
10 piscine pentru o vara interminabila (Galerie foto)
Foto: Travel + Leisure

Ori de cate ori ne alegem hotelul in care ne vom petrece vacanta, serviciile, pozitia, dar si felul in care arata piscina sunt criterii foarte importante. Hotelurile cu piscine spectaculoase sunt preferate mai ales de cei care stiu ca nu vor vizita prea multe obiective, ci se vor relaxa in cadrul complexului turistic.

Iata mai jos cateva hoteluri care se pot mandri cu piscine absolut impresionate, conform Travel + Leisure.

Piscina Cliffside, Hotel du Cap Eden-Roc, Franta

Piscina maiestuoasa a Hotel du Cap Eden-Roc este sculptata parca in stancile care se intind de-a lungul coastei Cap d'Antibes, langa Cannes. Umpluta cu apa sarata de ocean si incalzita in zilele mai reci, piscina ofera privelisti spectaculoase spre insulele Lerins si spre Cannes.

Pe terasa ascunsa printre stanci, chelnerii servesc turistii cazati in cabane private sau pe cei care se relaxeaza pe sezlongurile cu umbrelute albe, lucioase. Pentru cei mai dezlantuiti, o franghie aflata la nivelul piscinei le permite sa plonjeze in mare chiar de pe stanci.

Piscina de pe acoperis, Athens Ledra Marriott Hotel, Atena, Grecia

Chiar daca nu le fel de luxoasa ca celelalte, piscina de pe acoperisul Athens Ledra Marriott Hotel ofera o panorama de 360 de grade asupra orasului vechi. Acropole, Parthenon, cafenelele, magazinele si stradutele orasului modern, toate sunt sub ochii tai, fara a simti freamatul si agitatia orasului.

In serile toride de vara, pe cand Acropole este luminat in departare, petrecerile ce se dau la piscina hotelului atrag turisti din toate colturile lumii.

Garden Pool, Palazzo Avino, Ravello, Amalfi, Italia

Piscina incalzita, lunga de 60 de metri, se afla in gradinile Palatului Avino, construit in secolul XII, astazi parte a hotelului din Ravello. La o altitudine de 304 metri, de la piscina poti vedea vegetatia luxurianta, apele cristaline, dar si satele pescaresti. Ferestrele construite in peretii piscinei iti permit sa vezi marea, in timp ce inoti.

Apartamentul de lux al hotelului dispune de o piscina privata, incalzita, aflata in gradina de pe terasa.

Rooftop Pool, The Berkeley, Knightsbridge, Londra

Intr-un oras care nu este cunoscut pentru astfel de locatii exotice, iata ca Rooftop Pool, piscina aflata pe acoperisul hotelului de lux Berkeley, este unul dintre secretele Londrei. Construita in anii '70, piscina este incadrata de stalpi si arcade in stilul celor romane, iar acoperisul retractabil o face potrivita atat pentru zilele racoroase, cat si pentru cele insorite.

De pe sezlong, din piscina sau din spa, ai vedere catre Hyde Park, orasul Knightsbridge si catre magazinele Harvey Nichols si Harrods.

Piscina plutitoare, Villa D'Este, Lacul Como, Italia

Parte a vilei D'Este, care dateaza din secolul XVI, piscina plutitoare este construita intr-un ponton care pluteste pe lacul Como. Piesa de rezistenta a hotelului de lux, piscina ofera privelisti catre muntii invaluiti in nori, desi pontonul este deschis doar in timpul lunilor de vara.

In tot timpul anului, hotelul dispune si de o piscina interioara, incalzita.

Main Pool, Banyan Tree Seychelles, Mahe, Seychelles

Piscina aparuta parca din neant, alaturi de palmierii luxurianti si coloanele din granit are o apa de un albastru ce se confunda deseori cu golful din fata. Un punct ingust din centrul piscinei creeaza senzatia de valuri, asa ca traiesti cu sentimentul ca te afli de fapt in ocean, nu intr-o piscina suspendata, in cadrul unui complex de lux.

Fiecare dintre cele 60 de camere ale hotelului detine o piscina privata, cu vedere la golf.

Spa Village Pool, Pangkor Laut Resort, Malaezia

Aceasta piscina lunga si ingusta, incadrata de palmieri si arbori-templu, este parte a centrului Spa Village, unul dintre cele mai exclusiviste complexe turistice din Malaezia. Piscina cu margini abrupte si forme curbate se revarsa pe o plaja ingusta, invizibila pentru cei aflati in piscina.

Vegetatia din jur, privelistile oferite de insulele Pangkor si de golful Malacca - pe toate le poti admira de pe terasa acestei piscine.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#piscine spectaculoase hoteluri, #piscine hoteluri imagini, #piscine hoteluri poze , #hoteluri