Cazeaza-te in copac - vezi 10 destinatii (Galerie foto)

Luni, 27 August 2012, ora 14:07
3461 citiri
Cazeaza-te in copac - vezi 10 destinatii (Galerie foto)

Urmatoarea vacanta ti-o poti petrece la inaltime, in copac, existand hoteluri, unele chiar destul de luxoase, situate in intreaga lume, din SUA pana in Noua Zeelanda.

Cat despre costuri, acestea sunt pentru toate buzunarele, de la 50 la 600 si chiar 900 de dolari pe noapte, conform Business Insider, care citeaza Wall Street Journal.

The Tsala Tree Top Lounge, din Africa de Sud, ofera camere cu privelisti incantatoare, la 400 de dolari pe noapte.

In regiunea amazoniana din Brazilia se afla cel mai mare complex de hoteluri in copac din lume. Turistii au posibilitatea sa faca excursii in zona, un intreg program fiind pus la dispozitia lor.

In complexul Winvian din Connecticut se afla mai multe cabane, una fiind la inaltime, in copac. Pretul pentru o noapte de cazare variaza intre 499 - 899 de dolari.

O noapte la The Tree House Lodge din Costa Rica costa 300 de dolari pe noapte pentru doua persoane. Experienta face insa toti banii.

Pentru 122 de dolari de noapte poti dormi la inaltime in complexul Sanya Nanshan din sudul Chinei si vei avea o perspectiva de zile mari asupra oceanului.

Numai 50 de dolari pe noapte costa sa te cazezi intr-un hotel, de asemenea in copac, din Manali, India. In plus, vei primi mancare gatita in casa, asa ca vei gusta cu adevarat din cultura acestei tari.

Tot in India, in Parcul National Bandhavgarh, te poti caza la inaltime, in camere moderne, cu apa curenta si baie, contra 253 - 416 dolari.

Si in Noua Zeelanda te poti caza in camere aflate la 30 de metri deasupra solului, experienta fiind una cu adevarat inedita, mai ales datorita formei incaperilor, rotunjite, prin care trece copacul.

The Tree House Point hotel, in Washington, la 30 de minute de Seattle, o casa in copac, pe doua niveluri, poate fi inchiriata pe parcursul vacantei.

The Hapuku Lodge, tot in Noua Zeelanda, este destinatia perfecta atat pentru cupluri, cat si pentru familii. De pe geam poti vedea atat muntii, cat si coasta Pacificului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#hotel copac preturi, #hoteluri copac imagini, #casa copac vacanta, #cazare hotel copac preturi , #hoteluri