Cele mai scumpe camere de hotel din lume

Sambata, 10 Iulie 2010, ora 11:23
8255 citiri
Cele mai scumpe camere de hotel din lume
Lilomag

Cei mai multi dintre noi cauta un hotel care sa aiba un pret acceptabil pentru cazare, principalul criteriu fiind raportul calitate-pret.

Exista insa si persoane - printre care se numara miliardari, vedete, presedinti - care scot orice suma din buzunar doar pentru a sta in unele din cele mai luxoase camere sau apartamente de hotel din lume.

Potrivit lilomag.com , iata care sunt cele mai scumpe dintre acestea.

1. Hotelul Bellagio - Las Vegas (100.000 de dolari pe noapte)

Acesta este unul dintre cele doua hoteluri de cinci stele din Las Vegas, care impresioneaza prin frumusete si splendoare. Este cunoscut pentru fantanile arteziene muzicale din preajma, precum si pentru numeroasele structuri masive din sticla, printre care si statui, care incanta prin luminozitate si stralucire.

2. Resortul Atlantis - Insula Paradise din Bahamas (34.000 de dolari pe noapte)

Creat de un magnat din Africa de Sud, resortul include hotelurile Coral and Beach Towers, Royal Towers si Cove and Reef Atlantis, acestea din urma fiind cele mai noi (au costat peste patru miliarde de dolari). In cadrul acestuia se gaseste si un parc acvatic incantator.

3. Hotelul Westin Excelsior - Roma, Italia (29.000 de dolari pe noapte)

Supus unei renovari recente care a costat sapte milioane de dolari, hotelul este renumit pentru numarul de celebritati si oameni de stat care au fost cazati incepand din 1906. Se afla in partea de nord-est a orasului, pe strada Via Veneto, o zona ideala pentru cumparaturi, restaurante renumite, cafenele. In plus, in apropiere exista obiective turistice ca: Piazza di Spagna, Trevi Fountain, Del Quirinale Palace, Santa Maria Maggiore, Pantheon, Forum Romanum, Colosseum.

4. Hotelul Palms - Las Vegas (25.000 de dolari pe noapte)

Fiecare camera din acest hotel are o serie de facilitati menite sa te faca sa te simti ca acasa, impresionandu-te insa in acelasi timp prin confort si lux.

5. Hotelul Plaza - New York (20.000 de dolari pe noapte)

Hotelul a inaugurat de curand mai multe camere si apartamente care au bai din marmura, cu cazi mari si chiuvete duble. Apartamentele ofera o ambianta calda, intima, prin parchetele din lemn de esenta tare din living-room-uri.

6. Hotelul Martinez - Cannes (18.000 de dolari pe noapte)

Este unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Europa si ofera camere dispuse pe sapte etaje, cu vedere la Marea Mediterana. Acesta include o zona privata, o piscina, un restaurant, receptie deschisa 24 de ore din 24, un centru de fitness.

7. Hotelul Ritz - Paris (17.500 de dolari pe noapte)

Cu 161 de camere, un restaurant si doua baruri, hotelul se remarca prin spiritul de antichitate pe care il denota, oferind in acelasi timp tot confortul modernismului.

8. Hotelul Burj al Arab - Dubai (15.000 de dolari pe noapte)

Amplasat pe o insula artificiala din Emiratele Arabe Unite, hotelul este unul dintre cele mai inalte din lume, avand 60 de etaje. O experienta de neuitat va ramane prin incercarea unuia dintre cele opt restaurante diferite din cadrul acestuia, cele mai spectaculoase fiind Al Muntaha - renumit pentru panorama superba pe care o ofera asupra Dubaiului, fiind situat la 200 de metri inaltime, si Al Mahara - care isi incanta oaspetii cu un acvariu care are peste un milion de metri cubi de apa.

9. Hotelul Lanesborough - Londra (14.500 de dolari pe noapte)

Situat in Knightsbridge, centrul Londrei, hotelul este cunoscut drept cel mai scump din capitala Marii Britanii si se remarca prin punerea la dispozitie a unui majordom pentru fiecare oaspete, 24 de ore din 24.

10. Hotelul Peninsula - Hong Kong (5.000 de dolari pe noapte)

Acesta este cel mai vechi hotel al Hong Kong-ului, fiind inaugurat in 1928. Este renumit pentru heliodromul pe care il are, oaspetii sai putand vizita imprejurimile la bordul unui elicopter.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#cele mai scumpe camere, #camere hotel scumpe, #hoteluri celebre , #hoteluri