Dormi in bule transparente, in mijlocul naturii! (Galerie foto)

Miercuri, 30 Mai 2012, ora 21:30
9238 citiri
Dormi in bule transparente, in mijlocul naturii! (Galerie foto)
Foto: Gizmag

Un hotel din Franta isi atrage clientii facand publicitate copacilor, plantelor, pasarilor si la tot ce impanzeste in mod normal o padure sau un colt verde din natura. Asta, pentru ca incaperile pe care le inchiriaza sunt niste bule din plastic transparent, ocupantii lor avand senzatia ca dorm sub cerul liber, in natura.

Cu toate acestea sunt paziti de insecte, animale salbatice, ploaie si orice alt fenomen natural, conform Gizmag. Designerul de proiect, Pierre Stephane Dumas, a gandit aceste camere sub forma de bule, nu doar pentru incantarea clientilor, ci si pentru ca acestia sa deranjeze cat mai putin natura.

Bulele pot fi si cumparate, insa pretul e destul de piperat: 7.766 de euro. Pentru cineva care obisnuieste insa sa mearga in fiecare weekend in natura ar putea fi insa o achizitie buna.

Pentru cei care nu-si permit sa plece cu camera la pachet, e important sa stie ca hotel Attrap'Reves e amplasat atat in Allauch, cat si in Puget Ville, urmand ca un altul sa fie deschis in Bouilladisse. Camerele sunt amplasate nu departe de un orasel si de o cladire principala, unde se poate manca, privi prin telescop stelele, noaptea, sta in jacuzzi, afara, si nu numai.

Fiecare camera e amplasata pe un postament dur, astfel ca se poate sta afara si dupa ce a plouat, fara grija noroiului.

Bulele pot fi perfect transparente sau avand o parte opaca, in functie de cata intimitate isi doresc clientii. In orice caz, cerul este perfect vizibil si il poti privi intreaga noapte.

Aerul din interiorul bulei cu diametrul de 4 metri si o inaltime de 3 este in permanenta recirculat.

In interiorul bulei se afla un pat imens, noptiere si o masuta cu scaune, precum si lampi de citit. Fiecare camera are personalitatea ei, astfel ca clientii pot alege una romantica, impanzita cu petale si perne in forma de inimioare, unde domina rosul, sau una rustica, in care rachita e la ea acasa, fara ca lista sa se termine aici.

Greu de crezut, insa fiecare bula are electricitate si o zona in care exista chiuveta si dus, deci si apa curenta.

Pretul incepe de la 109 euro si poate ajunge pana la 499 de euro pe noapte, in functie de locul in care este amplasata bula, anotimp si alte cateva criterii.

Quarterly Report - Editia 4

Ciolacu laudă constructorii români: "Firmele noastre îşi asumă curajos investiţiile şi le finalizează impecabil"
Ciolacu laudă constructorii români: "Firmele noastre îşi asumă curajos investiţiile şi le finalizează impecabil"
Premierul Marcel Ciolacu a lăudat firmele de construcție din România, în cadrul unui eveniment dedicat acestora. „Aţi doborât un mit, acela că firmele româneşti nu sunt capabile să...
Traian Băsescu s-a întâlnit cu Maia Sandu, la Chișinău: ”S-ar putea ca viitorul președinte al României să fie un președinte al Unirii” FOTO
Traian Băsescu s-a întâlnit cu Maia Sandu, la Chișinău: ”S-ar putea ca viitorul președinte al României să fie un președinte al Unirii” FOTO
Fostul președinte Traian Băsescu s-a întâlnit pe 28 mai, la Chișinău, cu președinta Republicii Moldova, Maia Sandu. Ulterior, a fost invitat la o emisiune a postului public de televiziune...
#hotel camere bule transparente, #hotel bule transparente natura, #hotel Attrap R ves Franta , #hoteluri
Comentarii
I
ioanaiiiiii
rank 5
trebuie sa fie interesant