Hoteluri subacvatice futuriste (Galerie foto)

Miercuri, 02 Octombrie 2013, ora 12:28
14084 citiri
Hoteluri subacvatice futuriste (Galerie foto)
Foto: The Financialist

Domeniul hotelier a venit in ultimii ani cu inovatii din ce in ce mai surprinzatoare. Dintre acestea, hotelurile subacvatice sunt deseori cautate de turistii extravaganti care isi doresc vacante neobisnuite.

Iata care sunt, conform The Financialist, cele mai interesante 5 hoteluri subacvatice din lume.

Atlantis The Palm, Dubai

Atlantis The Palm reprezinta doar o ramura a faimosului complex turistic Bahamas din Dubai, care include apartamentele subacvatice Neptun si Poseidon. Acestea beneficiaza de majordom privat, disponibil non stop, si ofera o priveliste spectaculoasa asupra lagunei artificiale a hotelului.

Camerele, in care pot dormi pana la 5 persoane, sunt repartizate pe 3 etaje. Rezervarea unui astfel de apartament costa pana la 8.800 de dolari pe noapte, in acest tarif fiind incluse si servicii de masaj, antrenor personal si accesul la viata de noapte a complexului hotelier. In plus, te poti relaxa fie la piscina interioara a hotelului, fie pe plaja de la suprafata.

Acvariul Lost Chamers, o atractie a complexului, are o structura de labirint, in cadru caruia vei vedea rechini, caluti de mare si pesti piranha. O alta facilitate oferita de Atlantis The Palm este accesul la parcul acvatic Aquaventura.

Conrad Maldives Rangali Island, Restaurantul Subacvatic Ithaa

Complexul Conrad Maldives Rangali cuprinde 50 de vile sub apa si 79 situate pe malul marii, undeva langa Insula Rangalifinolhu, in Maldive. Restaurantul situat la 4,5 metri sub nivelul marii este unul cu adevarat specataculos. In timp ce admiri peisajul, poti degusta preparatele din cele 6 meniuri disponibile. Bineinteles, fructele de mare sunt specialitatea casei.

The Water Discus Hotel, Maldive

Dezvoltatorii proiectului The Water Discus Hotel s-au asociat cu Big Invest Group, o companie de consultanta cu sediul la Zurich, pentru a reusi sa duca la bun sfarsit proiectul destinat Insulelor Maldive. Costurile construirii complexului vor ajunge la 50-120 de milioane de dolari, iar planurile futuriste ale complexului includ un bar, restaurant, piscine si centre spa.

Poseidon Undersea Resort, Fiji

Dezvoltatorul Bruce Jones preconizeaza ca Poseidon, localizat langa o insula privata din Fiji, va fi de fapt rampa de lansare a unui lant hotelier de 5 stele. Cum acesta va include si o capela subterana cu vedere spectaculoasa la reciful de corali, cuplurile isi pot face planuri inca de pe acum pentru nunta si luna de miere.

Pe langa cele 25 de apartamente subacvatice, in cadrul hotelului vor mai fi si 51 de apartamente la suprafata, terenuri de tenis si unul de golf, toate situate pe insula privata a complexului.

Hotelul Otter Inn, Suedia

Creat de artistul suedez Mikael Genberg, Otter Inn cuprinde camere disponibile la 127 de euro pe noapte, scufundate la 9 metri sub apa, in mijlocul lacului Malaren, Suedia. Turistii ajung acolo cu ajutorul unei ambarcatiuni din orasul Vesteras, aflat la 99 de km de Stockholm. Oaspetii au posibilitatea de a vizita si insulele din apropiere.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#hoteluri subacvatice imagini, #hotel subacvatic cazare, #hotel sub apa, #cazare hotel sub apa pret , #hoteluri