Hotelurile cele mai iubite de turisti - Top 10 (Galerie foto)

Luni, 25 Ianuarie 2016, ora 09:15
7635 citiri
Hotelurile cele mai iubite de turisti - Top 10 (Galerie foto)
Foto: Taj Hotels, Resorts and Palaces

Palatul Umaid Bhawan, din Jodhpur, India, a fost numit recent cel mai bun hotel din lume, alegerea fiind a turistilor. Insa nu trebuie sa ajungi pana acolo pentru a te bucura de serviciile unui hotel de calitate. Exista unele, in top 10, care se gasesc si in Europa.

Milioane de turisti au votat pe TripAdvisor, timp de un an, rezultand un clasament cu 10 pozitii, informeaza CNN.

Toate hotelurile din top ofera nu doar un pat turistilor, ci experiente cu adevarat memorabile, acest lucru facand diferenta.

Hotelul de pe primul loc, Umaid Bhawan Palace Jodhpur, din India, beneficiaza de 100.000 de metri patrati de gradini luxuriante. Imobilul are 64 de camere si apartamente, fiind decorat in stil Art Deco.

Foto: Taj Hotels, Resorts and Palaces

Pretul mediu pentru o noapte petrecuta aici e de 734 de dolari, insa cel mai ieftin e sa te cazezi in iulie (390 de dolari pe noapte).

Foto: Taj Hotels, Resorts and Palaces

Pe locul doi in optiunile turistilor de pretutindeni se afla Shinta Mani, din Siem Reap, Cambodgia, un hotel pe cat de accesibil, pe atat de imbietor, atat la interior, cat si la exterior. Doar vazand piscina umbrita de arbori exotici si stii ca e locul potrivit sa-ti petreci concendiul!

Pretul mediu pentru o noapte petrecuta aici e de 199 de dolari, insa daca mergi in luna mai, vei scoate din buzunar doar 171 de dolari.

Foto: Instagram/travelnik

Pe locul trei se afla un hotel din Italia, Bellevue Syrene, din Sorrento, unde pretul mediu de cazare (o noapte) este de 562 de dolari. E mai ieftin sa mergi in luna noiembrie, cand o camera costa pe noapte 364 de dolari.

De meritat, merita, insa, pentru ca decorurile amintesc de alte vremuri, chiar daca dotarile moderne nu lipsesc din hotelul de cinci stele.

Foto: Bellevue Syrene

Hanoi La Siesta Hotel & Spa, din Hanoi, Vietnam este pe locul patru si e mai accesibil decat ai crede, asta daca ai reusit sa ajungi pana in acest colt de lume. O noapte aici costa doar 109 dolari, insa poti sta platind chiar mai putin - 94 de dolari, in luna septembrie.

Hotelul pune la dispozitie 50 de camere, apartamente si duplexuri, dar si un spa, sala de gimnastica sau pentru vizionat filme. Hotelul este unul potrivit pentru familii si grupuri de prieteni.

Foto: Hanoi La Siesta Hotel & Spa

E chiar mai ieftin, din toate punctele de vedere, sa stai la Achtis Hotel, din Afitos, Grecia. Aici, o noapte de cazare costa 100 de dolari, iar daca mergi in octombrie, platesti doar 80 de dolari.

Desi luxul nu e cuvantul de ordine la Achtis Hotel, turistii au plecat multumiti, satisfacuti de dupa-amiezile molcome petrecute pe marginea piscinei.

Foto: Achtis Hotel Afitos

Belmond Le Manoir aux Quat'Saisons, din Great Milton, Marea Britanie, are un pret pe masura renumelui: 1.162 de dolari. In septembrie e putin mai ieftin: 974 de dolari.

E drept insa ca aici poti lua inclusiv lectii de gatit.

Foto: Facebook/Belmond Le Manoir aux Quat'Saisons

Iar daca ai ajuns pana in Maldive, ar fi pacat sa nu te cazezi in locul laudat de toata lumea, Mirihi Island Resort, din Mirihi. O noapte te costa 1.059, iar daca ajungi in septembrie vei scoate din buzunar 974 de dolari. Insa e un pret mic de platit pentru bucata ta, privata, de paradis.

Foto: Mirihi

Stelele nu garanteaza curatenia in hotel - Iata dovada

Top 10 este completat de Bucuti & Tara Beach Resorts Aruba, Palm, din Aruba, unde cel mai ieftin te cazezi in octombrie (333 de dolari), Calabash Luxury Boutique Hotel & Spa, Lance aux Epines, Grenada (538 de dolari in iunie) si Hotel Ritta Hoppner, Gramado, Brazilia, unde, daca mergi in aprilie, camera te costa 160 de dolari pe noapte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#cele mai bune hoteluri lume, #recenzii hoteluri TripAdvisor, #hoteluri bune Europa, #hoteluri bune Grecia, #hoteluri bune Italia, #cel mai bun hotel lume , #hoteluri