Lenjeriile de pat din hotel, o sansa de a impresiona oaspetii

Advertorial
Luni, 25 Noiembrie 2019, ora 10:14
12315 citiri
Lenjeriile de pat din hotel, o sansa de a impresiona oaspetii

Sunt multe moduri prin care o unitate de hotel poate reusi sa ofere oaspetilor sai conditii excelente de cazare, reusind poate si sa fidelizeze publicul sau sa isi faca o reputatie in domeniu.

Ceea ce pare usor de ignorat poate fi insa o contributie importanta in tot acest proces - lenjeria de pat si alte textile din camera de hotel, de la prosoape la halate.

Nu degeaba exista producatori de lenjerii si prosoape hotel. Exista un standard cand vine vorba de aceste dotari din unitatile de cazare. Sunt departe de a fi pe aceeasi lungime de unda cu produsele clasice casnice, regasite in comert.

Cu ce se distinge o lenjerie de pat pentru hotel de una de uz casnic

Dimensiuni, material, aspect, textura, absolut tot este diferit. Ce remarcam in mod special la lenjeria de hotel este finetea materialului, faptul ca este gros, dar nu intr-atat incat la folosire sa ofere senzatia de prea cald.

Lenjeriile de acest tip sunt cele din bumbac 100%, suficient de gros incat sa reziste la uzura si la spalari repetate.

Mai mult decat a folosi un material de calitate, este vorba de densitatea fibrei. Cu cat este mai mare, cu atat mai bine. Pot avea un gramaj de 100 pana la 190 gr/mp. Asta nu inseamna neaparat ca va fi si grea, ci mai densa.

In functie de combinatia de fibre vorbim si despre un confort sporit, pentru ca bumbacul satinat spre exemplu are finetea specifica, da senzatia de catifelare si deci lenjeria se simte ca un rasfat pe piele. Este totodata si mai moale.

Producatorul de nisa, autohton de altfel, Brodank Comarnic explica si ce anume este diferit la seturile de lenjerie pentru hoteluri - nu sunt colorate, fibrele nu sunt vopsite, iar materia prima este importata, la rola, din 7 tari.

Este strategia sa si modalitatea de a se asigura ca ofera calitate negresit, iar aceasta porneste mai intai de toate de la materialul folosit.

La executie se tine cont de ceea ce solicitantul prefera. Sunt excluse insa culorile si preferat albul. Explicatia este una simpla si joaca rol de regula nescrisa.

Psihologic vorbind si ca impact, albul impresioneaza, dar mai mult decat atat iti da senzatia de curat absolut. Iti induce automat si o stare de bine, de confort psihic ca esti intr-un loc igienizat in cele mai mici detalii. Asadar sunt cu mult mai multe sanse de a te odihni cu mult mai bine.

Asadar, lenjeria alba predomina in mai toate unitatile de cazare, cu un scop clar. Sunt preferate mai degraba un logo, o subtila broderie sau imprimare care sa personalizeze produsul.

Prosoapele din hotel, un alt reper pentru oaspeti vis a vis de calitatea serviciilor hoteliere

Nici prosoapele nu sunt lipsite de analiza vigilenta a oaspetilor. Albe imaculate, in set de 3, cu o textura pufoasa, acestea isi demonstreza calitatile mai ales la folosire.

Asadar trebuie sa absoarba foarte bine, sa fie moi si catifelate, indiferent de cate spalari au avut parte. O misiune nu tocmai posibila daca hotelierii aleg prosoapele clasice, de uz casnic.

Desigur ca si intretinerea acestora este mai grea - sunt mai grele, se vor spala separat, se usuca mai greu, deci motive pentru care cele de uz casnic par mai rentabile si mai usor de folosit.

Pe termen lung, investitia trebuie sa fie si ea rentabila, pentru ca nu este deloc convenabila achizitia unor produse ieftine, pentru ca in scurt timp sa fie nevoie de inlocuire.

Brodank Comarnic castiga si acest teren, fiind producator si deci colaborand direct cu cei interesati, fara sa permita intermediarilor sa ridice pretul de achizitie.

Inainte de orice alegere pune la dispozitie si mostre, o expunere de materiale si texturi care sa dovedeasca practic cat sunt de bune, astfel solicitantul alege in cunostinta de cauza.

Mergem la hotel pentru ca avem nevoie de cazare, pe o perioada determinata. Ne asteptam sa gasim un loc curat, primitor, unde ne odihnim de 5 stele. Asadar luam totul la pachet, implicit si doar daca se intampla sa nu fie astfel ne sar in ochi anumite detalii.

Hotelierii stiu mai bine despre teoria aceasta a reactiilor si efectelor in lant si incearca sa fie cu un pas inaintea cerintelor si pretentiilor oaspetilor.

Vor alege mereu calitate, materiale premium pentru ca lenjeriile puse la dispozitie sa contribuie la starea de bine a celor care le trec pragul hotelului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#lejerii pat hotel, #prosoape hotel , #hoteluri