Shontelle, concert-surpriza in Mamaia, la petrecerea aniversara a hotelului Vega (Video)

Marti, 19 August 2014, ora 14:20
1810 citiri
Shontelle, concert-surpriza in Mamaia, la petrecerea aniversara a hotelului Vega (Video)
Foto: Hotel Vega

Pe 8 august 2014 s-au implinit 6 ani de la redeschiderea oficiala a hotelului Vega din statiunea Mamaia. In fiecare an, cu ocazia aniversarii, are loc cea mai spectaculoasa petrecere a anului la Hotel Vega, dedicata atat oaspetilor fideli, cat si vechilor parteneri si colaboratori ai companiei.

Pentru al doilea an consecutiv, hotelul Vega si-a propus ca artistul principal al serii sa ramana o surpriza pana in ultimul moment, dupa ce, la petrecerea aniversara din 2013, invitata a fost cantareata Anna Vissi, una din cele mai de succes interprete de muzica greceasca din lume. In acest an, Shontelle a sustinut un concert-surpriza pentru invitatii hotelului Vega din Mamaia, artista aflandu-se pentru prima oara in Romania.

Shontelle este artista din insula caraibiana Barbados cu cel mai mare succes dupa Rihanna. In prezent, lucreaza la cel de-al treilea album de studio, dupa ce primele doua aparitii discografice au cunoscut succesul in mai multe tari, devenind cunoscuta pentru hituri ca "Impossible", "T-shirt" si "Perfect nightmare".

Mai putin cunoscut despre Shontelle Layne este faptul ca, in calitate de compozitoare, a cunoscut un si mai mare succes, compunand printre altele, megahitul "Man down" pentru Rihanna si "Roll it gal" pentru Alison Hinds, single lansat ulterior si in varianta J-Status, in colaborare cu Shontelle si Rihanna.

Artista s-a declarat impresionata de romani si de ospitalitatea cu care a fost primita, declarand ca data viitoare isi va aduce si prietenii sa cunoasca o tara atat de frumoasa si primitoare ca Romania.

In aceeasi seara au sustinut concerte formatiile Vega Band si Directia 5, iar Baletul Edi Stancu si trupa Unreal Entertainment au sustinut mai multe momente spectaculoase de coregrafie (dans, respectiv poi cu leduri si foc), care pot fi deja urmarite pe canalul oficial YouTube al hotelului Vega.

Pe 8 august 2008 avea loc redeschiderea hotelului Vega la categoria de 5 stele, eveniment care avea sa obtina si premiul pentru lansarea anului, pentru deschiderea celui mai nou hotel de lux din statiunea Mamaia, in cadrul Conferintei Internationale "Hospitality Trends" (Bucuresti, 2009). De atunci, petrecerea aniversara a hotelului Vega a devenit, de la an la an, un spectacol tot mai important pe harta evenimentelor din statiunea Mamaia.

Echipa hotelului Vega multumeste inca o data partenerilor, colaboratorilor si oaspetilor sai fideli din acesti 6 ani de succes.

Despre Vega Hotel:

Doar la cativa pasi de mare, pe singura plaja certificata Blue Flag din Romania, cu o constructie si un design cu elemente din Feng Shui si o atmosfera unica ce combina relaxarea cu divertismentul, Hotelul Vega redefineste luxul in statiunea Mamaia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#Shontelle Mamaia, #Hotel Vega 5 stele, #Shontelle Hotel Vega Mamaia, #Shontelle Romania , #hoteluri