Alternative rentabile pentru un city break ieftin! Tu ce ai alege?

Advertorial
Miercuri, 15 Februarie 2017, ora 12:33
12579 citiri
Alternative rentabile pentru un city break ieftin! Tu ce ai alege?

(P) Un moment de relaxare este binevenit in orice perioada a anului. Asadar, daca va propuneti sa petreceti cateva zile de vacanta cu un cost redus, puteti opta cu incredere pentru varianta unui city break ieftin.

Pe site-urile oficiale ale marilor agentii de turism puteti regasi cea mai extinsa oferta de locatii turistice atragatoare, ideale pentru a schimba peisajul si pentru a scapa de zgomotul din marile orase.

In cele cateva zile petrecute departe de casa, aveti posibilitatea de a exploata minunatiile noilor locuri, capodoperele arhitecturale, precum si diferite muzee mai mult sau mai putin cunoscute.

Daca sunteti in lipsa de idei, este bine sa stiti ca, in aceasta perioada, orasele Venetia, Florenta sau Milano sunt destinatiile cele mai ravnite de catre turistii din Europa si nu numai.

Si cum sezonul cald se apropie cu pasi repezi, nu trebuie sa uitati si de posibilitatea de a face o vizita frumoasei capitale a Greciei.

In luna iubirii, Venetia si Florenta sunt preferatele cuplurilor

Luna iubirii este un prilej unic de a petrece cateva zile de neuitat alaturi de persoana draga. In februarie este ocazia de a vizita si exploata locurile romantice ale Europei, unde senzualul se imbina cu stilul clasic si rafinat al culturii si arhitecturii italiene.

Situate in nord-estul, respectiv in partea central-nordica a peninsulei Italiei, orasele Venetia si Florenta sunt doua dintre atractiile turistice preferate mai ales de catre tineri, dar si de catre familiile cu copii.

Datorita ofertelor de nerefuzat, orasele sunt doua dintre cele mai ravnite optiuni pentru un city break ieftin.

Venetia - cel mai romantic oras plutitor

Pe buna dreptate, acest citat este cel mai respectiv pentru celebrul oras italian situat in imediata apropiere a Marii Adriatice. Venetia se infastiseaza in fata turistilor ca un oras plin de romantism, cu o istorie bogata.

In perioada Evului Mediu si a Renesterii, orasul a fost unul dintre marile centre comerciale ale Europei. In secolul XIII, a devenit o mare putere maritima.

Orasul are o constructie aparte, fiind asezat pe 118 insule, legate intre ele prin Canal Grande, principala atractie turistica a locului. La Venetia, nu va veti plictisi never, datorita multitudinii de atractii turistice.

Puntea Suspinelor, Piata si Catedrala San Marco, Casa de Aur si Turnul Orologiului nu mai au nevoie de nicio prezentare.

Vechea cetate medievala ascunde cele mai valoroase opere arhitectonice: case somptuoase, palate si biserici vechi.

Pentru un city break mai ieftin la Venetia, pretul porneste de la 129 euro/persoana.

Florenta - nu trebuie ratat un city break ieftin in luna februarie

In luna februarie, Florenta este luata cu asalt de miile de cupluri care doresc sa ii descopere farmecul, eleganta si stilul sau renascentist.

Situat la aproximativ 300 de km de capitala Roma, Florenta este considerata centrul Renasterii italiene.

"Orasul indragostitilor", cum mai este denumit, atrage anual mai mult de 13 milioane de turisti veniti din Europa si din toate colturile lumii, datorita constructiilor in stil romanic, gotic sau baroc.

Cel mai important obiectiv turistic este, cu siguranta, Palatul Dogilor.

Pretul unei vacante porneste de la 110-120 de euro, care include transportul cu avionul si cazarea cu mic dejun.

Ce ati zice insa de un city break la Atena?

Oras antic, Atena inregistreaza, pe timpul verii, un numar record de turisti. De exemplu, in anul 2013, 18 milioane de persoane au vizitat capitala Greciei, in crestere cu 15,5% fata de anii precedenti.

Sa nu uitam asadar sa ne mai si distram! Oferte exista, trebuie doar sa alegem!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#city break ieftin , #ieftin