Lume putina pe Litoral

Duminica, 16 Mai 2010, ora 12:26
1791 citiri
Lume putina pe Litoral

Turistii din intreaga tara, putinii indrazneti care s-au incumetat sa vina pe litoral in acest week-end, au fost intampinati de o apa rece, cer innorat, temperatura netrecand de 17 grade Celsius.

O camera dubla intr-un hotel de 4 stele a costat 200 lei pe noapte, iar pentru un sejur de 6 nopti, la un hotel de trei stele, trebuie sa platesti 219 lei, fara mic dejun, destul de mult pentru calitatea serviciilor oferite.

Daca duminica trecuta se aflau pe litoral aproximativ 850 de turisti, acum par mai putini, desi programul se bucura de sprijinul proprietarilor de structuri hoteliere de pe litoral si de cel al agentiilor de turism care valorifica oferta hotelierilor.

In plus, pana pe 15 iunie, se deruleaza programul "O saptamana la mare-Litoralul pentru toti", insa in prima serie, gradul de ocupare nu a depasit 10%. Sunt inscrise in progarm 65 de hoteluri din toate statiunile de pe litoral, care pun la dispozitie un numar de 8.600 de locuri pe serie, ceea ce inseamna ca, la inceput de sezon estival 2010, cel putin 40.000 de turisti vor putea beneficia de vacante pe litoral la tarife reduse.

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) a anuntat ca pachetele turistice au fost achitzitionate in special pentru luna iunie, unde mai sunt libere doar 30% din locuri.

La finalul saptamanii trecute, Asociatia Nationala a Agentiilor de Tirism (ANAT) a organizat la Timisoara cea de-a 5-a editie a Targului de Turism "Salonul de vacante". Turistii din vestul tarii au avut prilejul de a achizitiona pachete de vacanta la preturi reduse pentru sezonul estival.

Sub sloganul "Vacanta ta e aproape", au fost invitati sa viziteze targul toti cei care nu s-au hotarat inca unde isi vor petrece concediul. Acestia au gasit la targ vacante, oferte speciale, bilete de avion, agentii de turism, hoteluri si pensiuni, pentru a putea achizitiona un pachet turistic complet.

Expozantii s-au prezentat cu o multime de pachete turistice estivale la preturi "de criza" pentru numeroase destinatii, atat nationale, cat si internationale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#turisti litoral, #oferte pret redus Litoral , #litoral