Cazare all inclusive in Jupiter

Advertorial
Vineri, 08 Aprilie 2016, ora 14:27
6636 citiri
Cazare all inclusive in Jupiter

Pana acum cativa ani romanii auzisera de All Inclusive doar la televizor sau, cei mai norocosi, apucasera sa experimenteze pe pielea lor ce inseamna acest concept in alte tari, unele nu foarte departe.

Treptat insa cazarea in regim all inclusive a fost introdus si la noi, spre bucuria tuturor, mai ales a familiilor cu copii micuti, care trebuiau sa aiba mereu pregatite diferite suplimente fata de masa pe care o puteau gasii la un hotel obisnuit de pe litoral.

Litoralul romanesc s-a transformat usor si a inceput sa fie deschis si la acest tip de turism, in care un client poate obtine tot ceea ce doreste de la hotelul unde este cazat.

Avantajele sunt de ambele parti, caci fiecare obtine ceea ce are nevoie: hotelul - turisti, grad de ocupare 100% si restaurantul plin, turistii - cazare si masa intr-un singur loc, preparate diverse, costuri sub control.

In concediu, oamenii prefera sa aiba totul la dispozitie, sa se simta bine si sa uite pentru cateva zile de griji, de agitatie si de drumurile inutile.

Ce poate fi mai placut decat sa fi la mare, sa servesti masa pe terasa, langa piscina, sa ai zeci de preparate din care sa alegi si sa poti incerca in fiecare zi ceva nou... fara a iesi macar din locul unde esti cazat?

Un astfel de hotel, care a inteles cat este de important sa oferi clientului tot ce doreste la cele mai inalte standarde este Hotel Tismana din Jupiter.

Statiunea Jupiter este situata in partea de sud a litoralului, langa Neptun. Frecventata de turisti de toate varstele, zona se bucura de plaje generoase si de prezenta unui lac ce asigura un peisaj pitoresc si o posibilitate in plus de agrement.

Construite de la zero sau reamenajate pe structura unor foste cladiri din perioada comunista, hotelurile si pensiunile care ofera cazare in Jupiter sunt cautate pentru frumusetea locului si pentru atmosfera relaxata a statiunii.

Hotelul Tismana, construit in stilul Manastirii Tismana din judetul Gorj, este o oaza de verdeata si un loc cat se poate de atractiv pentru familiile cu copii, dar nu numai.

Unitatea de cazare este situata pe malul lacului, fiind insa si foarte aproape de plaja. Dotata cu doua piscine, cu gradini interioare si cu spatii de joaca, hotelul are si avantajul ca asigura cazarea in regim de All Inclusive, lucru mai rar intalnit in sudul litoralului.

Mesele sunt asigurate in sistem de bufet suedez, astfel ca fiecare isi poate alege preparatele in functie de preferinte.

Litoralul romanesc poate deveni, cu ajutorul acestor unitati cu regim de cazare All inlcusive, destinatia preferata de turisti din toate tarile, dar si pe cei de la noi, care au cautat pana acum confortul in alta parte.

Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
#Hotel Tismana Jupiter, #all inclusive Jupiter, #all inclusive Romania , #litoral