Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Vacanta in Grecia: Ce alegi intre Corfu, Thassos si Halkidiki?

Miercuri, 24 Iunie 2015, ora 12:07
15413 citiri
Vacanta in Grecia: Ce alegi intre Corfu, Thassos si Halkidiki?
Foto: stokpic.com

Cand vine vorba de vacante si concedii, gusturile sunt foarte impartite, insa oricare ar fi ele, oferta de pe piata satisface nevoile si dorintele oricui. De la sejururile linistite din sudul litoralului si statiunile balneoclimaterice, pana la Mamaia sau Ibiza, cu putina rabdare, gasiti cea mai avantajoasa varianta pentru dumneavoastra sau familia dvs.

Pentru cei care sunt nehotarati si nu stiu ce sa aleaga, ne-am gandit sa le dam o mana de ajutor si pentru ca in continuare este destinatia preferata a romanilor, am ales ca varianta Grecia, pentru un raport calitate - pret bun si corect.

Pentru cei tineri, care sunt in cautare de distractie, recomandarea noastra este Corfu. Numarul mare de petreceri, cluburi de noapte, taverne si baruri, fac ca insula sa fie aleasa cel mai des de catre tineri.

Variante de cazare se gasesc pentru toate buzunarele. De exemplu, la agentia de turism Planet Travel Center, la Hotel Aquis Park 3* din Gouvia, pentru un sejur de 5 nopti cu all inclusive, ar trebui sa scoateti din buzunar doar 288 EUR de persoana iar pentru 7 nopti cu all inclusive, 401 EUR de persoana.

Insula Thassos este cea mai buna varianta pentru cei care vor sa aiba parte de un sejur de poveste, plaje cu nisip fin si apa cristalina. Este destinatia preferata a romanilor care aleg Grecia, datorita distantei si lejeritatii cu care se ajunge, aceasta fiind cea mai accesibila insula. O familie formata din 2 adulti, va trebui sa achite, pentru un sejur de 7 nopti cu demipensiune, in luna iunie, la Hotel Rachony Bay 3* doar 481 EUR.

Pentru cine vrea sa calatoreasca cu familia, noi credem ca cea mai buna varianta este Peninsula Halkidiki, cu cele trei brate, Kassandra, Sithonia si Athos. Drumul pana in Halkidiki este putin mai lung decat pana in Thassos, insa tot putem spune ca se ajunge relativ usor.

Se poate ajunge cu avionul pana la aeroportul international Makedonia, din Salonic, urmand ca distanta ramasa pana la unitatea de cazare sa se faca cu un microbuz/autocar, sau cu masina personala/autocar. O famile cu un copil cu varsta maxima de 11 ani, va plati pentru 7 nopti de cazare cu all inclusive, in luna iunie, la hotel Assa Maris 4* numai 988 EUR pentru toata familia.

Oricare ar fi alegerea voastra, cu siguranta Grecia este mereu o varianta buna de luat in calcul.

"10 lucruri pe care aș dori să le știe turiștii înainte de a vizita Grecia". Ponturi de aur de la un localnic
"10 lucruri pe care aș dori să le știe turiștii înainte de a vizita Grecia". Ponturi de aur de la un localnic
Datorită ruinelor antice, plajelor pitorești și mâncărurilor incredibile, Grecia este una dintre cele mai importante destinații turistice. În 2023, peste 32 de milioane de persoane au...
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
#vacanta grecia, #oferta Corfu, #oferta Halkidiki, #oferta Thassos, #all inclusive Grecia , #litoral