Cele mai frumoase destinații pentru luna de miere

Joi, 26 August 2021, ora 17:34
1633 citiri
Cele mai frumoase destinații pentru luna de miere
luna de miere FOTO: unsplash.com

Planificarea nunții, cu toate că este un moment încărcat de emoții pozitive, este la fel de stresant. În schimb, luna de miere pare o ocazie potrivită pentru a te detașa de toată această perioadă și a petrece câteva zile excelente în compania persoanei iubite.

Acesta este un moment cu totul și cu totul aparte. Cu toate că locația în care alegi să îți petreci acest moment nu contează foarte mult, aici vei avea parte de experiențe inedite. Așadar, ar fi bine ca locul în care urmează să mergi să fie ales cu grijă. Dacă multitudinea de locuri frumoase de pe internet nu îți face misiunea ușoară, nu e cazul să te panichezi. În rândurile următoare găsești câteva locații splendide și motivul pentru care ar trebui să mergi acolo.

Grecia

Istoria bogată a acestei țări, mâncarea absolut delicioasă și frumusețea unică te vor face să te îndrăgostești pe loc de insulele de aici. Chiar și câteva seri petrecute în acest loc de basm te vor fermeca pe viață. Amintirile, atât cele pe care le păstrezi în minte dar și pozele de aici sunt o carte poștală pe care o vei rememora de fiecare dată cu mare drag.

Dacă vrei să pășești prin mitologie, clădirile încărcate de istorie sunt locul perfect pentru a face acest lucru. Tot aici ai la dispoziție piscine private și o bucătărie delicioasă. Piscinele care sunt poziționate în stânci oferă nu doar peisaje superbe dar și locuri de relaxare cum rar ți-e dat să vezi.

Grecia este o destinație de vacanță unde te poți bucura de o plimbare romantică alături de persoana iubită în orașul Karavatasi și poți degusta băutura locală, ouzo într-una dintre tavernele de aici. Pentru o experiență inedită poți face o plimbare cu barca de pe o insulă pe alta. Cu alte cuvinte, o experiență unică, pe care nu o vei uita prea curând.

Portugalia

Având în vedere că Portugalia se întinde pe o distanță de 800 de kilometri de-a lungul coastei oceanului Atlantic, aceasta este o destinație excelentă pentru iubitorii de mare și nu numai.

Aici găsești multe atracții frumoase pe care tu și partenerul tău le puteți vizita când sunteți aici. Puteți începe cu o vizită la mănăstirea Mosteiro dos Jeronimos.

Chiar dacă exteriorul este impresionant, doar așteaptă până când ajungi la interior și poți să admiri monumente unice, inclusiv locul de veci al lui Vasco de Gama. Poți să îți continui vizita cu o pauză la cazinoul Estoril. Luna de miere este ocazia perfectă pentru a încerca activități provocatoare așa cum sunt sporturile minții pe care le găsești aici. Ele te fac să ieși din zona de confort și îți îmbunătățesc concentrarea.

Puglia, Italia

Puglia este un loc care se apropie foarte mult de perfecțiune. Bijuteria italiană este ideală pentru luna de miere în orice moment al anului. Chiar dacă stilul de viață este unul mai exclusivist, aici ai la dispoziție câteva dintre cele mai frumoase plaje din Italia.

Resorturile de lux pe care ți le pune la dispoziție Puglia sunt ascunse discret între măslini și flori de iasomie. Acest peisaj descrie perfect eleganța și frumusețea captivantă a acestei zone.

Partea bună a acestor locații este că multe dintre ele sunt situate la doar câteva minute de plajă. Așadar, în fiecare dimineață te poți trezi cu sunetul inconfundabil al valurilor în fundal. Dacă îți place să ai parte de o experiență departe de ochii curioșilor, poți alege o vilă cu piscină privată și multe alte facilități de care să te bucuri cu partenerul tău.

Zanzibar

În ultima perioadă din ce în ce mai multă lume a vizitat această locație, fie pentru a se bucura de luna de miere sau doar pentru a se relaxa.

Mica insulă îți deschide orizonturi noi și îți poartă pașii pe cărări pe care nu te-ai fi gândit vreodată că vei ajunge. Hotelurile de lux te așteaptă cu brațele deschise în timp ce plajele lipsite de cusur te vor face să înțelegi de ce Zanzibar este o destinație atât de populară.

Ia-ți partenerul și mergeți împreună la o sesiune de scufundări unde veți fi surprinși de broaștele țestoase și alte animale marine care înoată în voie. Mai apoi, petreceți câteva clipe în zona magazinelor de unde vă puteți cumpăra suveniruri care vă vor aminti cu drag de acest mic paradis. Aleile în formă de labirint vă vor face să uitați că lumea exterioară mai există.

Oricât de greu ar fi să alegi destinația pentru luna de miere, locurile descrise mai sus te vor ajuta să iei o decizie în acest sens. La urma urmei, cel mai important lucru este că mergi alături de persoana iubită și vă creați amintiri pe viață.

Orașul din Europa, votat cea mai bună destinație turistică a anului 2024. Surprize în topul destinațiilor pentru vacanța de vară
Orașul din Europa, votat cea mai bună destinație turistică a anului 2024. Surprize în topul destinațiilor pentru vacanța de vară
Marbella a fost desemnată cea mai bună destinație de călătorie din Europa, potrivit turiștilor care și-au exprimat părerea. Acest oraș de coastă situat în sudul Spaniei s-a bucurat de o...
Asemănări și deosebiri între fostul USL, "cea mai toxică alianţă politică" și coaliția actuală: "Boc și Băsescu au tăiat joburile și au sugrumat mediul privat"
Asemănări și deosebiri între fostul USL, "cea mai toxică alianţă politică" și coaliția actuală: "Boc și Băsescu au tăiat joburile și au sugrumat mediul privat"
Comparații între USL și actualele negocieri care duc la ideea că am avea de-a face cu o repetare a istoriei sunt din ce în ce mai frecvente. Sunt însă și mari diferențe între cele două...
#luna de miere, #destinatii, #destinatii vacanta, #destinatii luna de miere , #luna de miere