Concluzia unei turiste la finalul vacanței din Mamaia: "Mi-aș fi dorit să îmi fi spus cineva că e așa de dinainte să mergem"
Vacanta / Mamaia
Numărul celor care au renunțat să petreacă vacanța de vară pe litoral în România a crescut în ultimii ani. Nemulțumiți de prețurile mari și serviciile de proastă calitate, aceștia au ales vacanțele în Bulgaria, Grecia sau Turcia. Unii merg în weekenduri în stațiunile din România, la fel și unii dintre cei care au ...
Parc de distracții în valoare de 2,5 milioane de euro, inaugurat la Mamaia. Tematica este inspirată din ”Alice în Ţara Minunilor”
Marti, 27 Iunie 2023, ora 17:55 - Parc de distracții în valoare de 2,5 milioane de euro, inaugurat la Mamaia. Tematica este inspirată din ”Alice în Ţara Minunilor”
Vacanta / Mamaia
Un parc de distracţii inspirat din ”Alice în Ţara Minunilor” va fi inaugurat vineri pe litoral. Investiţia este estimată la 2,5 milioane de euro, iar atracţia principală este roata cu 1...
Cât costă o cameră la Mamaia și Eforie Nord, în cel mai aglomerat weekend la malul mării. „Se fac şi rezervări pe ultima sută de metri”
Sambata, 13 August 2022, ora 14:09 - Cât costă o cameră la Mamaia și Eforie Nord, în cel mai aglomerat weekend la malul mării. „Se fac şi rezervări pe ultima sută de metri”
Vacanta / Mamaia
Hotelurile din staţiunile de la Marea Neagră vor fi ocupate aproape în totalitate la finalul acestei săptămâni, când vom avea un weekend prelungit datorită zilei libere de Sfânta Maria,...
Restricții de circulație pe bulevardul Mamaia din Constanța cauzate de reparații, în plin sezon estival
Joi, 28 Iulie 2022, ora 17:28 - Restricții de circulație pe bulevardul Mamaia din Constanța cauzate de reparații, în plin sezon estival
Vacanta / Mamaia
Echipele SC Confort Urban SRL vor interveni joi și vineri noapte cu utilaje pentru reparații pe bulevardul Mamaia. Lucrările sunt programate pe porțiunile cuprinse între strada Patriei și...
Organizația patronilor din Mamaia-Constanța: "Campania de denigrare este menită să-i descurajeze pe români să vină pe plajele de la Marea Neagră"
Vineri, 22 Iulie 2022, ora 13:01 - Organizația patronilor din Mamaia-Constanța: "Campania de denigrare este menită să-i descurajeze pe români să vină pe plajele de la Marea Neagră"
Vacanta / Mamaia
Oficialii Organizaţiei Patronale Mamaia-Constanţa consideră că în ultimele zile au apărut numeroase ştiri negative despre litoralul românesc, fapt care-i descurajează pe români să mai...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Mamaia . Această zonă va concentra articolele categoriei Vacanta din Ziare.Com care au subiectul principal: Mamaia.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Mamaia, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Vacanta , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.