Fenomen rar surprins azi în București. Fotografia a fost făcută dintr-un apartament comunist
Vacanta / muntii bucegi
Un fenomen ce rareori poate fi imortalizat din București a fost surprins astăzi, 19 ianuarie, dintr-un apartament de bloc de pe Strada Turda: munții Bucegi, în toată splendoarea lor. ”Dacă mă trezesc la timp, iarna sunt multe dimineți așa. Si seara la amurg, se mai văd câteodată dacă nu sunt nori peste ei”, spune Cosmin ...
Turiștii montani, vânați de jandarmi. „Un elicopter a survolat o zi întreagă un munte, că să amendeze oameni ieșiți la iarba verde”
Luni, 16 August 2021, ora 18:44 - Turiștii montani, vânați de jandarmi. „Un elicopter a survolat o zi întreagă un munte, că să amendeze oameni ieșiți la iarba verde”
Vacanta / muntii bucegi
Un turist român, care a fost în munții Bucegi în weekendul trecut, a scris luni, 16 august, pe Facebook că un elicopter a survolat zona în căutarea turiștilor care campează, pentru a le...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei muntii bucegi . Această zonă va concentra articolele categoriei Vacanta din Ziare.Com care au subiectul principal: muntii bucegi.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - muntii bucegi, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Vacanta , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.