Oferte ieftine pentru vacantele din 2012

Vineri, 23 Decembrie 2011, ora 11:22
2004 citiri
Oferte ieftine pentru vacantele din 2012
Foto: Arhiva

Craciunul si Revelionul sunt aproape, insa suntem convinsi ca ai planuri deja pentru acestea, asa ca iti spunem ce oferte au aparut pentru anul 2012.

Dacris Travel iti propune o vacanta la Nisipurile de Aur din Bulgaria in perioada 1-31 mai sau 1-10 octombrie. Pentru 29 de euro pe zi te poti caza la Melia Grand Hermitage de cinci stele.

Pana pe 4 iunie poti merge la Morsko Oko Garden, hotel de patru stele, cu doar 20 de euro pe zi, iar prin early bookings ai reducere de 15%.

Intre 1 si 31 mai poti merge la Astera, hotel de patru stele, pentru suma de 45 de euro. Aproximativ in aceeasi perioada poti merge la hotelul de patru stele Arabella pentru 33 de euro pe zi.

Si daca tot trec in cateva zile Sarbatorile de iarna, gandeste-te la urmatoarea mica vacanta: cea de Paste. Poti merge in Iordania pentru preturi incepand de la 967 de euro de persoana si o sa ai parte de sapte nopti, zbor dus-intors, cazare doua nopti Marea Moarta, cazare patru nopti Aqaba, cazare o noapte Amman, micul dejun si asistenta turistica din partea agentiei.

Ziare.com iti da idei de vacanta - vezi cele mai bune oferte

Iti doresti sa petreci cateva zile intr-o atmosfera de carnaval? Atunci Perfect Tour te sfatuieste sa mergi la Rio. O sa platesti 2.335 de euro de persoana si beneficiezi de cazare cu mic dejun, bilet de avion, tur de oras Rio de Janeiro cu Corcovado si Sugar Loaf, bilet intrare la Parada scolilor de samba si insotitor de grup din partea Perfect Tour.

Pentru seniori agentia are oferte speciale pentru luna februarie si martie. Acestia pot merge sapte zile in Sicilia pentru 395 de euro de persoana. O alta varianta ar fi Israel, unde pot sta sase nopti pentru 345 de euro.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#oferte turism, #oferte vacanta 2012, #oferte concediu 2012 , #oferte turism