Vacanta in Bulgaria: Ce alegi intre Albena, Sunny Beach si Nisipurile de Aur

Duminica, 28 Iunie 2015, ora 10:20
24219 citiri
Vacanta in Bulgaria: Ce alegi intre Albena, Sunny Beach si Nisipurile de Aur
Foto: stokpic.com

Indiferent de tipul de vacanta pe care ni-l dorim, un sejur romantic cu persoana iubita, o vacanta activa cu prietenii, relaxare in familie sau solutii terapeutice pentru eliberarea de stres, in Bulgaria gasim o diversitate de optiuni in acest sens.

Albena este una dintre cele mai indragite statiuni de pe litoralul bulgaresc. Noutatile cu care statiunea vine in aceasta vara includ conceptul ALL INCLUSIVE PLUS pentru hotelurile: Kaliakra, PrimaSol Ralitsa Superior, PrimaSol Ralitsa Aqua Club,. Com si Vita Park.

Programul include seri tematice, seara Chef-ilor, cocktailuri, meniuri pentru copii bazate pe produse Eco, produse Bio din productie proprie, specialitati la gratar, activitati sportive noi precum "mersul nordic", golf pe plaja, aqua splash, dans, aerobic.

Albena este o statiune recomandata famillilor cu copii datorita multiplelor facilitati pe care le pune la dispozitia acestora. Locuri de joaca pentru copii, meniuri speciale, piscine, acvaparcuri, discoteci pentru copii, centru de calarie sunt doar cateva dintre acestea.

Dintre multiplele optiuni de cazare puteti alege intre un sejur de 3 nopti cu all inclusive la hotelul Boryana 3 *, cu tarife incepand de la 90 de euro de persoana sau un sejur de 7 nopti la hotelul Primasol Ralitsa Aqua Club 4*, cu tarife incepand de la 243 EUR de persoana.

Sunny Beach este cea mai mare si mai moderna statiune de pe litoralul bulgaresc, bucurandu-se de o pozitie privilegiata in vecinatatea orasului antic Nessebar - emblema arhitecturala si istorica a culturii bulgare.

Daca sunteti genul sportiv aici va puteti "antrena" in voie: surfing, yacht de elita, scoala de calarie, diving, motoscutere, parapanta, schi-jet, surfing, windsurfing, tir cu arcul, minigolf, cricket, bowling, biliard, tenis, fotbal, baschet, volei sunt numai cateva dintre posibilitatile de agreement.

Action Aquapark este un parc acvatic, inconjurat de verdeata cu peste 30 atractii distincte adecvate pentru fiecare varsta. Aici puteti testa toboganele de apa cu cea mai mai rapida coborare, slide-uri de mare viteza X-Treme, Free Fall, Kamikaze si Hydrohute, dar si raul lenes ce strabate parcul avand 330 de metri lungime.

Posibilitatile de cazare se adreseaza tuturor gusturilor. Astfel un sejur de 3 nopti cu all inclusive la hotelul Yavor Palace 4* porneste de la 74 EUR de persoana.

Statiunea premiata cu Blue Flag inca din 1996 pentru curatenie si calitatea serviciilor - Nisipurile de Aur (Golden Sands) - se numara printre preferintele de vacanta ale turistilor din toata lumea, imbinand armonios facilitatile de recreere si distractie cu cele de relaxare.

Situata intr-un parc marginit de stejari impunatori, flori si terase umbroase, statiunea este perfecta pentru toate gusturile. Hotelurile sunt elegante si moderne. Pentru copii, statiunea ofera un parc acvatic si multiple locuri de joaca special amenajate. Un sejur de 3 sau 5 nopti la hotelul Astera 4* incepe de la 125 Eur de persoana respectiv 207 Eur de persoana cu ultra all inclusive.

Vrei mai mult? Intra pe site-ul agentiei de turism Planet Travel Center, www.ofertapromo.ro si profita de cele mai bune oferte turistice!

Pentru mai multe detalii, poti contacta agentia telefonic sau direct la sediul de pe Strada Ion Campineanu Nr. 26, Bloc 8, Scara 2, ap 44, sector 1. Vei beneficia de consiliere turistica gratuita si de oferte si pachete promotionale care sa se potriveasca perfect nevoilor si dorintelor tale!

Bon voyage!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#oferte vacanta Bulgaria, #all inclusive Bulgaria, #oferte Sunny Beach, #oferte Albena , #oferte turism