Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Vacanta in Thassos! Cat costa distractiile pe apa, cu copiii

Luni, 21 Iulie 2014, ora 09:20
9495 citiri
Vacanta in Thassos! Cat costa distractiile pe apa, cu copiii

Am intrat oficial in sezonul turistic de vara! Copiii au luat vacanta, iar parintii se gandesc deja la un sejur pe malul marii. Cea mai la indemana destinatie: Grecia.

Iar cea mai populara insula: Thassos! Aflata in golful Kavala, Thassos este foarte aproape de Grecia continentala (8 km) si atrage cu un litoral generos, ce inconjoara Muntele Ipsarion, de aproape 1.127 m inaltime. Aici, copiii nu au timp de plictiseala, iar tu iti vei gasi oaza de relaxare in adevaratul sens al cuvantului.

Unde mai pui ca si ofertele de vacanta sunt tentante, in special in sectorul low-cost reprezentat de Europa Travel. Asa ca, arunca un ochi pe oferte, alegeti-o pe cea mai convenabila si hai in vacanta! Iata cate te-ar costa distractiile pe ape impreuna cu copiii, in insula Thassos:

Caiac sau canoe

Sunt distractive si competitionale. Va puteti lua la intrecere spre largul marii sau poti alege un tur organizat cu caiacul. Pretul de inchiriere al unui caiac/canoe este de aproximativ 7 euro/ora.

Daca ai tai copii sunt plini de energie si vrei sa iesi mai ieftin, inchiriaza de la inceput ambarcatiunea pentru mai multe ore. Ti se va face discount. La fel si in cazul hidrobicicletei. Costa aproximativ 10 euro/ora, are locuri pentru doua sau patru persoane (depinde de model), iar pretul se negociaza in functie de timpul petrecut in larg. Este destul de convenabil daca vrei sa petreci o jumatate de zi explorand imprejurimile coastei.

Navigatie

Este una dintre cele mai relaxante si interesante activitati de familie. Iti inchiriezi o ambarcatiune in functie de marimea familiei si...gata, incepe aventura. Mergi de-a lungul coastei, viziteaza golfurile intime ale insulei si opreste-te il locurile care-ti plac mai tare, pentru o mica sesiune de inot.

Ambarcatiuni se pot inchiria de pe aproape toate plajele turistice ale insulei, iar preturile variaza in functie de dimensiunea si capacitatea motorului, fiind situate intre 25-50 de euro/4 ore sau 40-60 de euro/8 ore. Ca punct de plecare/intoarcere, iti recomandam sa alegi satul-statiune Potos, aflat pe coasta sudica a insulei. Este foarte popular printre turisti si are o multime de facilitati.

"Trip Around The Island"

Daca nu ai permis de navigatie sau nu te incumeti sa iesi singur in larg, ai excursii organizate. Una dintre cele mai cunoscute este "Trip Around The Island", care inconjoara intreaga zona de coasta a insulei si care costa intre 50-80 de euro de persoana.

Pretul pare piperat, dar este o excursie de-o zi, in care vizitezi golfuri impresionante, inoti in apele acestora si chiar te bucuri de un gratar cu fructe de mare, pe puntea ambarcatiunii. Pentru ceva mai ieftin, dar aproape tot asa de frumos, ai excursii in jurul insulei cu autobuzul, care costa intre 20-40 de euro de persoana.

Scuba diving

In Limenas, Skala Prinos, Pefkari, Potos si in Astris gasesti scoli de scuba diving cu instructori aprobati la nivel international. Acestea oferta cursuri private si cursuri pentru grupuri mici, iar pretul unei ore in larg este de aproximativ 45 de euro (echipament inclus in pret). Daca ai deja experienta si propriul echipament, pretul scade la 35 de euro pe ora.

Printre centrele de scuba diving apreciate in Thassos sunt "Vasiliadis Diving" in Potos, "Popeye Diving Center" in Astris si "Diver To Diver" in Pefkari.

Gina Rotaru

Oferta sejur Thassos

Hotel Emerald 3*, din Golden Beach - de la 79 euro + 329 lei/persoana/sejur, transport cu autocarul, 6 nopti de cazare, asistenta turistica. Europa Travel, www.europatravel.ro, tel. 021.9407.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#oferte turism Thassos Europa Travel, #vacanta Thassos Europa Travel, #oferte turism Europa Travel, #Thassos Europa Travel , #oferte turism