Debut de sezon pe ghetari: Iarna incepe spectaculos pentru iubitorii de schi si snowboard!

Luni, 28 Septembrie 2015, ora 15:01
4905 citiri
Debut de sezon pe ghetari: Iarna incepe spectaculos pentru iubitorii de schi si snowboard!
Foto: Jib Action © Stubaier Gletscher - Stefan Eigner

In sfarsit! Pentru pasionatii de schi si snowboard iarna este binevenita! Evenimentele prezentate de tur operatorul SnowTrex mai jos vor avea loc in octombrie si noiembrie, sarbatorind inceputul de sezon pe ghetari cu teste de echipament si petreceri pe masura.

Evenimentele in cauza sunt interesante in principal pentru cei carora le place sa se dea in snowpark - dar bineinteles si pentru cei care cauta pur si simplu un eveniment deosebit si o ocazie sa mearga cat mai devreme la zapada.

Snowpark Moreboards Stubai Zoo.

© Stubaier Gletscher - Stefan Eigner

Solden Rettenbachgletscher

Gletscher Opening

Toata lumea stie ca, in Solden, petrecerea nu se opreste toata iarna. Fie ca este vorba de Electric Mountain Party pe Giggijoch, evenimentele care au loc in fiecare vineri sau de festivalul "glaciar" Mountain Maxx Gletscher la sfarsit de sezon - toti iubitorii de zapada asteapta cu nerabdare programul de iarna. Nu este deci de mirare ca standardul este ridicat de la bun inceput: Gletscher Opening reuneste la inaugurarea sezonului de schi testari gratuite de echipament cu multa muzica si distractie. Dupa-amiaza asigura coloana sonora un DJ live iar sambata seara au loc diverse "Snow Welcome Partys" in pub-urile si discotecile din statiune. Party on!

  • Data: 10.-11.10.2015

Ghetar Stubai

Stubai Premiere & Stubai Zoo Opening

"Stubai Premiere" atrage deja in octombrie freestylerii si snowboarderii la si pe munte. Punctul central este Stubai Zoo Snowpark, un funpark superlativ pe Gaiskar, care isi deschide portile cu mare pompa: freestyle sessions si contests, petreceri si evenimente suplimentare fac obigatoriu parte din program. La Brand-Saloon al instalatiei Eisgrat, cei care se afla aici in acest weekend pot incerca multe modele nou-noute de echipament, pentru snowboard si freeski. Pentru inchiriere ajunge prezentarea unui document de identitate cu fotografie! In timp ce cei ambitiosi se dau in Park pe obstacole, la chillout area se poate face o pauza si relaxa cu muzica de club - care de altfel va insoteste pe tot teritoriul park-ului. In cele 3 localuri principale de petrecere din Neustift va asteapta pe seara si mai multe directii muzicale, de la hip-hop la electronica iar pentru sambata seara la Centrul de Agrement se planuieste un Sound-Clash intre K.I.Z. Soundsystem si Jugglerz.

  • Data: 16.-18.10.2015

Jib-Battle im Stubai Zoo Park.

© Stubaier Gletscher - Stefan Eigner

Ghetar Pitztal

Gletscherfest

Pe ghetarul Pitztal, iarna incepe de fiecare data cu o mare petrecere. Domeniul schiabil care se intinde pana la 3 440 m de altitudine este deschis de fapt de pe 18.09., insa semnalul de pornire se da oficial, asa cum se cuvine pentru un eveniment de asa dimensiuni, o luna mai tarziu. Include un "test"ival cuprinzator, gratar suculent acompaniat de muzica de club si multe alte activitati la zapada. La Test Center, pe ghetar, turistii sunt asteptati cu cel mai actual echipament pentru schiori, snowboarderi si freerideri. Dar puteti incerca si alte activitati, profitand de exemplu de cursurile de telemark sau de ziua de "proba" de la Cross Park de la instalatia Mittelberg. Asa, la evenimentul de deschidere de sezon al celui mai inalt ghetar tirolez, nu ramane nicio dorinta neindeplinita.

  • Data: 17.-18.10.2015

Zona test de pe Ghetarul Pitztal.

© Pitztaler Gletscherbahn GmbH & CoKG - Daniel Zangerl

Ghetar Molltal

Molltal Opening

Cei care apreciaza schiatul timpuriu si zapezile vesnice sunt asteptati pe "Molli" de un sfarsit de saptamana unde organizatorii nu s-au zgarcit la efort si oferte. Are loc din nou un program cu muzica si petrecere pe ghetar, apoi chiar la partie exista un test-Center cu nenumarate schiuri si board-uri de inchiriat - la urma urmei, motto-ul in singurul domeniu schiabil glaciar din Carintia este din nou "test the best" - fara compromisuri. In plus, in urmatoarele cateva week-end-uri va asteapta direct alte 2 evenimente cu muzica si test de echipament: Powder Opening si Intersport Opening. Aveti deci timp pana la mijlocul lui noiembrie sa lasati primii urme pe zapada cu ultimele modele.

  • Molltal Opening: 23.-26.10.2015
  • Powder Opening: 28.10.-01.11.2015
  • Intersport Opening: 21.-22.11.2015

Partie pe ghetarul "Molli".

© www.gletscher.co.at / Schultz Gruppe

Kitzsteinhorn

WOW Glacier Love

Cei care combina pasiunea pentru sporturile de iarna cu dragostea de petrecere sunt asteptati pentru a doua oara in Zell am See-Kaprun, pentru a da un bun venit "inimos" iernii. Evenimentul WOW nu este unul oarecare de inceput de sezon, ci si un gigantic festival muzical. In cooperare cu Fridge Festival, trei DJ renumiti se urca pe scena festivalului in statiune si in domeniul schiabil. Cei aventurosi se intrec in Freeski si Snowboard in Funpark si pot incerca echipamente noi si mai multe jocuri de actiune. Pe seara, distractia continua in cele 5 localuri de petrecere.

  • Data: 06.-08.11.2015

Ghetar Hintertux

Hotzone.tv Park Opening

Pe Hintertuxer Ferner are loc prima deschidere de sezon. O delicatesa in special pentru snowboaderi! Deschiderea snowpark-ului dureaza nu mai putin de 4 zile, atat in Hintertux, cat si pe ghetar in sine. Inceputul se face joi, 01.10., cu petreceri de "warm-up" in pub-urile din Hintertux. De vineri pana duminica se bucura - in special freesylerii - de testari de snowboard la Fernerhaus si multe sessions la Betterpark Hintertux. Sambata mai e o petrecere de Opening Night pe cinste la Hohenhaus Tenne in Hintertux, inainte de finala de shred de duminica.

  • Data: 01.-04.10.2015

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#ski ghetari Austria, #deschidere sezon ski Austria, #snowboard Austria, #evenimente schi Austria , #partii ski