Scuba diving in cea mai adanca piscina de interior (Galerie foto)

Miercuri, 18 Iulie 2012, ora 10:49
5688 citiri
Scuba diving in cea mai adanca piscina de interior (Galerie foto)

Cei care adora sa se scunfunde sunt intotdeauna in cautarea unei experiente noi, nemaivazute. Dar cine s-ar gandi ca o piscina de interior le poate oferi senzatii inedite? Este vorba despre Nemo 33, din Bruxelles, Belgia, o piscina incredibil de adanca, aflata intr-o cladire.

Nu te gandi la o experienta plictisitoare - in niciun caz nu e vorba despre o scufundare monotona intre 4 pereti si o excursie pe care o faci cat ai clipi pana pe fundul bazinului. Nemo 33 iti ofera o experienta cuprinzatoare, putand inota prin tot felul de incaperi si cotloane, scapandu-te imediat de stresul acumulat peste zi, potrivit Environmental Graffiti.

Temperatura apei este mereu la 30 de grade, ai lumina artificiala si naturala, iar apa e limpede, albastruie. Cea mai mare adancime este de 34,5 metri, amatorii de scuba diving putand inota printr-un turn parca pus cu susul in jos, conectat cu 3 "pesteri" de cate 10 metri, care au rezerve de aer presurizat tot timpul.

Una dintre pesteri este decorata cu stalactite, a doua este un submarin, iar a treia este folosita adesea de instructorii de scufundari pentru a ciocni cate un pahar de sampanie cu cei care tocmai si-au luat certificatul in scuba diving.

Asta pentru ca Nemo 33 ofera cursuri specializate de scufundari, iar pentru incepatori este pus la dispozitie intreg echipamentul necesar. Oaspetii trebuie sa se schimbe, sa faca un dus si apoi sa se avante in apa albastra pentru sedinte care de obicei dureaza 10 minute.

Nemo 33 este creatia veteranului in scufundari John Beernaets, care a inceput constructia dupa 7 ani de cercetari. S-a deschis in 2004 si pana azi are o multime de clienti.

Piscina gigantica are 2,5 milioane de litri de apa filtrata de izvor, pompata in permanenta si incalzita de panouri solare, fara urme de poluare. Vizibilitatea excelenta, temperatura si echipamentul fac din aceasta piscina locul perfect pentru a deprinde tainele scufundarilor.

Poti chiar sa iei masa cand iesi din apa, caci te asteapta un restaurant si un bar la iesire.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#piscina interior adanca scufundari, #piscina interior pesteri artificiale, #piscina interioara adancime mare , #pesteri