Șoferul Daciei fotografiate pe o plajă din Grecia, mesaj superb "de împăcare": "Nu am ajuns la geamandură cu ea. Ce-i drept nu am încercat"

Marti, 03 August 2021, ora 17:15
13087 citiri
Șoferul Daciei fotografiate pe o plajă din Grecia, mesaj superb "de împăcare": "Nu am ajuns la geamandură cu ea. Ce-i drept nu am încercat"
Mașina a stat parcată în zona respectivă strict în scopul de a realiza câteva fotografii, explică proprietarul FOTO Facbook/ Forum Grecia

Fotografia unei mașini Dacia 1300 pe o plajă din Grecia a stârnit discuții aprinse pe internet.

Imaginea a fost postată pe grupul de Facebook Forum Grecia și a determinat numeroase aprecieri din partea membrilor. Șoferul mașinii a ținut să formuleze o reacție, într-o nouă postare.

"Salutare tuturor! Theo este numele meu și sunt cel care a condus această mașină din România până pe această plajă minunată din Vourvourou.

Cu această ocazie doresc să clarific câteva aspecte legate de fotografia de mai jos: zona de plajă în care au fost realizate fotografiile este una de acces pentru peridocuri, iar mașina a stat parcată în zona respectivă strict în scopul de a realiza câteva fotografii, fiind apoi dusă, la locul ei, în parcare.

În al doilea rand, nu, nu am ajuns la geamandură cu ea. Ce-i drept nu am încercat.

Cât despre aventura propriu-zisă, pot spune că a fost un drum relaxant, fără nicio problemă tehnică, viteza maximă fiind de aproximativ 100 km/h. Lipsa climatizării este într-adevăr un impediment, dar nu insuportabilă (trebuie să fii dispus să faci anumite compromisuri). În rest, 4 roți, un volan, 4 viteze și o ambiție personală. La urma urmei, d-asta e mașină, să te ducă din A în B."

Mulți dintre cei care au văzut mașina parcată în apropierea plajei s-au înfuriat: "E parcarea până acolo sau nu au ținut frânele?", a întrebat un membru al forumului.

Explicațiile date ulterior au mai calmat spiritele, iar reacțiile au fost orientate mai multe către mașină:

"Îmi aduce aminte de Dacia mea 1300, tot galbenă. Mult m-am bucurat de ea."

"Felicitări! Anul viitor cred că plimb și eu o Dacie din 88 până în Grecia! Apreciez pasiunea și vă felicit pentru exemplar!"

"Este cumva și o idee pe care o tot pritocim și noi. Prima noastră mașină, la 22 de ani în 1985, a fost o Dacie aceeași culoare ca cea din postare. Între timp am avut tot felul de masini care mai de care mai puternice și performante. Dar o aventură cu o bătrânica recondiționată ne-ar surâde. Felicitări pentru curaj și determinare."

Citește și:
Plaja celebră din Grecia de la care turiștii trebuie să își ia adio! Motivul pentru care va fi închisă
Plaja celebră din Grecia de la care turiștii trebuie să își ia adio! Motivul pentru care va fi închisă
Românii sunt clienți fideli ai litoralului grecesc, mulți dintre ei având zone preferate unde ajung să meargă an de an. Locurile de cazare atent gândite de proprietari, tavernele cu...
Mircea Badea, despre asigurările RCA: ”Mă doare în cot cât e salariul în România”
Mircea Badea, despre asigurările RCA: ”Mă doare în cot cât e salariul în România”
Realizatorul de televiziune Mircea Badea a comentat scandalul momentului în România, declanșat de haosul din asigurări, exprimându-și părerea că RCA-urile ar trebui făcute pe șofer, nu pe...
#masina, #Dacia, #poza, #plaja, #Grecia, #dacia 1300 grecia , #plaja