Praga - experiente unice intr-o atmosfera medievala (Galerie foto)

Miercuri, 24 Iunie 2009, ora 08:45
3942 citiri
Praga - experiente unice intr-o atmosfera medievala (Galerie foto)
Foto: infoturism

Daca v-ati hotarat sa va petreceti concediul la Praga, ati facut o alegere foarte buna. Veti petrece cateva zile in atmosfera unui oras medieval cu o istorie aparte si cu cladiri fascinante.

O plimbare in centrul vechi va va oferi amintiri pentru tot restul vietii. In partea sudica a fostei primarii veti descoperi Ceasul Astronomic si veti putea lua parte la spectacolul oferit de acesta la ora fixa.

O alta zona plina de mister este Vysegrad, Cetatea de Sus. Aici se spune ca ar fi trait printesa Libuse care a rostit faimoasa profetie cu privire viitorul Pragai - "Vad un oras intins, a carui glorie va ajunge la stele! Vad un loc in mijlocul unei paduri, unde o costisa prapastioasa se ridica deasupra raului Vltava. Zaresc un om, care ciopleste pridvorul (prah) pentru casa. Un castel numit Praha va fi construit aici. Cand printii si ducii se vor opri in fata pragului, ei se vor inchina la castel si la orasul inconjurator".

Daca v-ati hotarat sa plecati in vacanta dar nu stiti cum sa alegeti din miile de oferte, pe Infoturism ai 7 recomandari, o selectie a celor mai bune oferte de calatorie.

Pentru Praga, Infoturism va recomanda un weekend de vis la un pret de 300 de euro de persoana pe sejur, care include 2 nopti cazare cu mic dejun la hotelul Christie de patru stele, transport cu avionul dus intors si taxe de aeroport.

Cu ajutorul serviciului 7 recomandari nu veti mai pierde ore intregi pentru a cauta oferta potrivita. Mai multe informatii despre 7 recomandari gasiti aici.

Daca doriti sa alegeti alt hotel, puteti opta pentru Palace Hotel de cinci stele, Corinthia Towers de cinci stele, Liberty de patru stele, Apostolic Hotel de patru stele sau Bestprague Hotel de trei stele.

Dupa ce ati rezolvat problema cazarii este timpul pentru mancare. Puteti opta pentru unul dintre restaurantele Bellevue, El Gaucho Steak House, Garden at the Opera Restaurant, La Bodeguita del Medio, Medieval Tavern sau Buffalo Bill's Restaurant.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#vacanta vis Praga, #oferte vacanta Praga, #Praga hoteluri restaurante , #restaurante