Destinații și prețuri pentru Revelion: 540 de euro, la Paris, 1.060 de euro, 4 nopți la Sinaia. Care sunt cele mai accesibile oferte

Marti, 12 Octombrie 2021, ora 04:00
3600 citiri
Destinații și prețuri pentru Revelion: 540 de euro, la Paris, 1.060 de euro, 4 nopți la Sinaia. Care sunt cele mai accesibile oferte
Turnul Eiffel, din Paris FOTO Pixabay

Românii au început să se intereseze de oferte și să facă rezervări pentru vacanța Sărbătorilor de iarnă.

Printre destinațiile din țara noastră, pe lista zonelor căutate sunt Poiana Braşov, Valea Prahovei, Sibiu, Maramureş, Bucovina şi Păltiniş.

Cei care își doresc o vacanță dincolo de granițe, aleg frecvent să meargă în Egipt, Mexic, Peru, Africa de Sud, Maroc şi Tunisia.

Cele mai accesibile oferte

Printre cele mai accesibile oferte de Revelion se numără, ca tarif pentru o persoană, cu cazare şi transport incluse, cele în Paris (540 euro) şi Turcia – Cappadocia (680 euro), Liban (940 euro), Albania (980 euro), Georgia (1.180 euro), Tunisia (1.290 euro) dar şi Thailanda – Phuket (1.440 euro).

Cele mai căutate destinații exotice

Cele mai solicitate destinaţii exotice sau mai îndepărtate pentru Revelion sunt Egipt, Mexic, Peru, Panama, Costa Rica, Ecuador & Galapagos, Africa de Sud, Sri Lanka, Maroc şi Tunisia.

Sunt deja multe rezervări pentru Turcia, Portugalia, Albania, Georgia şi Germania, potrivit agenției DAL Travel.

Topul destinațiilor externe pentru revelion

În topul destinaţiilor externe pentru Revelion se află Egipt, Panama – Costa Rica, Croazieră de Crăciun & Revelion în Marea Caraibilor, Liban, Sri Lanka, Tunisia, Turcia (Cappadocia), Asia Centrală – Uzbekistan, Mexic şi Africa de Sud.

Oferte pentru cei cu buget mare

Cele mai scumpe Revelioane sunt pentru Tanzania şi Zanzibar (2.990 euro) care includ însă şi safari, o croazieră de Crăciun şi Revelion în Marea Caraibilor (2.910 euro) dar şi un program în Panama şi Costa Rica (2.895 euro).

Revelionul la mare, în România

Litoralul rămâne o opțiune și în afara sezonului estival, iar noaptea de Anul Nou nu face excepție.

De exemplu, un hotel din Mamaia cere, pentru un sejur de 3 nopți, pentru două persoane, 4.497 de lei.

Într-un hotel din Eforie Nord un sejur de 4 nopți, pentru două persoane, costă 3.720 de lei.

Ce prețuri sunt la munte, în țara noastră

Un hotel din Sinaia ce organizează petrecerea de Revelion cere, pentru două persoane, 1.060 de euro pentru o cameră dublă, fiind vorba despre un sejur de patru nopți.

Un sejur de patru nopți într-un hotel aflat în Păltiniș, în Mărginimea Sibiului, într-o cameră dublă standard, costă 9.729 de lei.

Citește și:
România păstrează șanse de calificare în sferturile de finală la Mondialele de baschet 3x3 pentru tineret
România păstrează șanse de calificare în sferturile de finală la Mondialele de baschet 3x3 pentru tineret
Naționala masculină de baschet 3x3 tineret a României a împărțit primele două meciuri de la FIBA 3x3 U23 World Cup de la București, o victorie și o înfrângere. Succesul tricolorilor a...
În lenjerie intimă roz pe balcon! Ultima fotografie postată de Eugenie Bouchard din România FOTO
În lenjerie intimă roz pe balcon! Ultima fotografie postată de Eugenie Bouchard din România FOTO
Eugenie Bouchard se află la Cluj, unde a primit un wild card pe tabloul principal al turneului Transylvania Open, care începe mâine. Canadianca s-a declarat încântată de vizita în...