Tu unde vrei sa petreci Revelionul?

Miercuri, 21 Octombrie 2009, ora 07:03
1419 citiri
Tu unde vrei sa petreci Revelionul?

Situata de o parte si de alta a Dunarii, Ungaria este bogata din punct de vedere istoric si cultural si renumita pentru izvoarele sale termale, unice in Europa. Sejururile petrecute aici sunt inegalabile datorita grupurilor hoteliere de inalta calitate si a ofertelor de recreere si relaxare pe care le ofera.

Cel mai important centru de vacanta pentru intreaga tara si recunoscut in intreaga lume este Lacul Balaton - cel mai mare lac din Europa Centrala. Este situat in partea de nord-vest a Ungariei, la mai putin de 100 km de capitala Budapesta - una din cele mai frumoase capitale europene unde traditiile stravechi se impletesc cu modernismul.

In apropierea lacului se afla si Parcul National Balaton-Felvidek, biserica si manastirea de pe peninsula Tihany, care au fost construite cu 900 de ani in urma. Cel mai vechi oras din apropierea statiunii este Keszhtely si aici pot fi admirate un castel in stil baroc, o biserica medievala si muzee.

In seara de Revelion Dacris Travel va propune sa degustati vinul de Tokay, recunoscut la nivel mondial, si sa savurati preparatele delicioase ale uneia dintre cele mai bune bucatarii din lume.

Puteti petrece un Revelion la cel mai mare hotel cu parc acvatic din Europa - Ramada Aquaworld Budapest 4* cu tarife de la 345 eur/pers/3 nopti sau un sejur pentru relaxare, perioada 28.12- 03.01.2010 de 3-5 nopti cu demipensiune, Masa Festiva si acces la centru SPA.

Daca vreti sa petreceti revelionul in Bad Heviz puteti merge la SPA&Wellnes Hotel Fit, de patru stele, pentru 320 euro/pers/3 nopti cu demipensiune si masa festiva sau 395 euro/ pers/ 4 nopti cu demipensiune si masa festiva. De asemenea, puteti merege la Rogener Hotel&SPA Lotus Therme de cinci stele, pentru 465 euro/pers/3 nopti cu demipensiune si masa festiva sau 560 euro/pers/ 4 nopti cu demipensiune si masa festiva.

In Sarvar puteti merge la Spirit Hotel Thermal SPA de cinci stele, pentru 555 euro/pers/ 3 nopti cu demipensiune si masa festiva sau 670 euro/ pers/4 nopti cu demipensiune si masa festiva.

In Zalakaros Hotel Karos SPA de patru stele va ofera o vacanta pentru 400 euro/pers/ 3 nopti cu demipensiune sau 530 530/pers/ 4 nopti cu demipensiune. Masa festiva de Revelion este la cerere.

Tot pentru Revelionul in Ungaria puteti alege sa mergeti in Bad Buk la Hunguest Hotel Repce Gold de patru stele, pentru 410 euro/pers/ 3 nopti cu demipensiune sau 545 euro/pers/ 4 nopti cu demipensiune, masa festiva de Revelion fiind oferita la cerere. De asemenea, tot in Bad Buk puteti alege sa mergeti la Birdland SPA Resort de cinci stele, pentru 435 euro/pers/ 3 nopti cu demipensiune si masa festiva sau 535 euro/ pers/ 4 nopti cu demipensiune si masa festiva.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#oferte revelion 2010, #oferte revelion Ungaria , #Revelion