Camere cu un cent intr-un hotel de patru stele din Venezia
Vacanta / rezervatii
Sute de turisti au profitat de o oferta speciala si unica de a-si petrece o vacanta ieftina in Venetia. O eroare din sistemul electronic de rezervare a scazut pretul camerelor dintr-un hotel de patru stele la un cent. In mod normal, pretul unei camere la Crowne Plaza Quarto D'Altino este de pana la 150 de euro pe noapte, asa ca oferta a ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei rezervatii . Această zonă va concentra articolele categoriei Vacanta din Ziare.Com care au subiectul principal: rezervatii.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - rezervatii, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Vacanta , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.