135 de lei camera pe litoral în minivacanța de Rusalii. Cât costă cazarea la munte
Vacanta / stiri vacanta
Peste 70.000 de turişti sunt aşteptaţi pe Litoral în vacanţa de Rusalii, cea mai solicitată staţiune fiind Mamaia, unde preţurile pornesc de la 135 lei/cameră/noapte la un hotel de trei stele, potrivit Federaţiei Patronatelor din Industria Ospitalităţii din România (FPIOR). "Destinaţiile montane, Destinaţiile balneare, ...
Turiști români, cazați la cinci stele și all inclusive, nevoiți să mânânce în oraș: „Egiptenii sunt needucați”
Miercuri, 31 Mai 2023, ora 09:19 - Turiști români, cazați la cinci stele și all inclusive, nevoiți să mânânce în oraș: „Egiptenii sunt needucați”
Vacanta / stiri vacanta
Un român cazat la un hotel de cinci stele și all-inclusive din Hurgadha a arătat, într-o postare pe grupul de Facebook dedicat vacanțelor în Hurgadha, că el și familia lui sunt nevoiți să...
„Sfaturile” primite de un turist român care vrea să meargă în Thassos cu mașina electrică. „Este stresul prea mare. Mai bine cu bicicleta”
Duminica, 28 Mai 2023, ora 22:04 - „Sfaturile” primite de un turist român care vrea să meargă în Thassos cu mașina electrică. „Este stresul prea mare. Mai bine cu bicicleta”
Vacanta / stiri vacanta
Un turist român a cerut recomadări de unități de cazare în Bulgaria care să aibă și stații de încărcare pentru că vrea să meargă în Thassos cu mașina electrică. „Dorim să...
Cuplul de români care își planifică o vacanță pentru 4 luni. "Unde lucrați? Aș vrea să mă angajez și eu la firma dumneavoastră"
Sambata, 27 Mai 2023, ora 15:05 - Cuplul de români care își planifică o vacanță pentru 4 luni. "Unde lucrați? Aș vrea să mă angajez și eu la firma dumneavoastră"
Vacanta / stiri vacanta
În timp ce unii români nu au reușit să finalizeze până acum planurile de vacanță pentru sezonul estival, alții planifică deja concediile pentru anul următor. Este cazul unei tinere...
Exigențe noi ale turiștilor pe litoralul din România: "Să nu fie șantier în zonă. Măcar în vacanță vreau să nu aud freze și bormașini"
Sambata, 27 Mai 2023, ora 11:15 - Exigențe noi ale turiștilor pe litoralul din România: "Să nu fie șantier în zonă. Măcar în vacanță vreau să nu aud freze și bormașini"
Vacanta / stiri vacanta
În timp ce unii români au ales deja destinațiile pentru vacanța din această vară, alții caută în continuare cea mai bună ofertă. Criteriile de selecție sunt legate de distanțe,...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei stiri vacanta . Această zonă va concentra articolele categoriei Vacanta din Ziare.Com care au subiectul principal: stiri vacanta.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - stiri vacanta, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Vacanta , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.