Cum poți ajunge la mare fără să rămâi blocat ore în șir pe autostradă

Sambata, 24 Iulie 2021, ora 13:15
5825 citiri
Cum poți ajunge la mare fără să rămâi blocat ore în șir pe autostradă

Drumul spre stațiunile de pe litoral în special în weekend poate fi un adevărat coșmar, mai ales dacă au loc tamponări în lanț, așa cum s-a întâmplat în mai multe rânduri în ultima perioadă. Tocmai de aceea polițiștii de la Rutieră au o serie de recomandări.

Pentru evitarea aglomeraţiei de pe DN 39 Constanţa – Mangalia, şoferii care merg pe litoral dinspre autostradă pot urma rute alternative, anunţă Infotrafic.

Rute alternative:

- Autostrada A2 - Ciocârlia - Mereni - DJ 381 Topraisar - DJ 391 Negru Vodă - DN 39 Mangalia

- Autostrada A2 – DN39 - Agigea – DN 38 – Techirghiol – DJ393 Moșneni – DC 5 – 23 August – DN 39.

Pentru reducerea riscului rutier, recomandăm conducătorilor auto să păstreze în mers o distanță corespunzătoare, care să le permită să oprească în condiții de siguranță, să respecte limitele legale de viteză, să se asigure şi să semnalizeze când schimbă banda de circulație, să pună în funcțiuni luminile de avarie când încheie o coloană care oprește sau încetinește brusc, să acorde prioritate la ieşirea din spaţiile de servicii și să nu circule sau să oprească pe banda de urgenţă, exceptând cazurile justificate.

Citeste si:
Trafic restricționat joi pe A1, în tunelul Săcel, pe direcția Sibiu - Orăștie
Trafic restricționat joi pe A1, în tunelul Săcel, pe direcția Sibiu - Orăștie
Circulaţia rutieră pe A1 va fi restricţionată pe parcursul zilei de joi, 16 septembrie, în zona de la intrare în tunelul Săcel pe direcţia Sibiu - Orăştie, anunţă Compania Naţională...
De ce ne conduc proștii?
De ce ne conduc proștii?
Pentru că mediocritatea a devenit... sub-mediocritate, urmare a scăderii vertiginoase a nivelului educației reale.Grav și deranjant în societate este când pe curba distribuției gausiene a...
Sursa: Ziare.com