Liber la călătorii în cea mai frumoasă țară din America de Sud

Luni, 01 Noiembrie 2021, ora 09:40
2949 citiri
Liber la călătorii în cea mai frumoasă țară din America de Sud
Argentina FOTO facebook

Turiștii internaționali care au fost complet vaccinați împotriva COVID-19 vor putea vizita Argentina începând de luni, 1 noiembrie.

Orașele pline de viață și peisajele naturale uluitoare ale Argentinei au fost lipsite de turiști timp de mai bine de un an, deoarece autoritățile au continuat să extindă restricțiile legate de COVID-19. Dar, pe măsură ce se apropie primăvara în emisfera sudică și ca urmare a scăderii numărului de cazuri de coronavirus, toți vizitatorii străini vor fi bineveniți și scutiți de carantină începând de azi, dacă sunt complet vaccinați împotriva COVID-19.

Călătorii trebuie să prezinte dovada unui rezultat negativ la COVID-19 în urma unui test PCR efectuat cu cel mult 72 de ore înainte de călătorie, pe lângă efectuarea unui al doilea test PCR între a cincea și a șaptea zi de ședere în Argentina.

Pentru a fi considerați complet vaccinați, călătorii trebuie să fi primit întreaga serie de vaccinuri recomandate. Ministerul Sănătății din Argentina recunoaște în prezent vaccinurile Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Covishield, Sputnik, Sinopharm și Convidecia. Cei care nu sunt complet vaccinați trebuie, de asemenea, să facă două teste, dar trebuie să treacă și prin cel puțin o săptămână de carantină.

Argentina și-a redeschis deja granițele pentru țările vecine în octombrie, dar, în vederea unei reveniri mai largi a turismului, oficialii lucrează "pentru recuperarea completă a activităților". Există planuri pentru ca afacerile precum restaurantele, cafenelele, barurile, locurile de divertisment și atracțiile culturale să revină la capacitate maximă. Consiliul de turism a confirmat că cluburile de noapte vor fi deschise la o capacitate de 50%, iar în Buenos Aires - un oraș renumit pentru viața sa de noapte - barurile și cluburile de noapte pot rămâne deschise până la ora 3 dimineața.

Argentina a fost lovită puternic de pandemie și s-a confruntat cu dificultăți în aprovizionarea cu vaccinuri la începutul acestui an. Cu toate acestea, în ultimele săptămâni, campania a luat amploare, cel puțin 56 de milioane de doze fiind administrate până în prezent. Potrivit statisticilor de la Our World In Data, cel puțin 56,6% din populație este complet vaccinată.

Eveniment Quarterly Report

Cine sunt oamenii trimiși de Dumitru Buzatu în Parlament. Scandalagii în timpul liber cu activitate rușinoasă în legislativ
Cine sunt oamenii trimiși de Dumitru Buzatu în Parlament. Scandalagii în timpul liber cu activitate rușinoasă în legislativ
Toți aleșii PSD de Vaslui sunt legați într-un fel sau altul de fostul președinte al Consiliului Județean Vaslui Dumitru Buzatu, fiind realeși în Parlament de mai multe ori, chiar dacă...
USR are un nou viceprimar în Sectorul 2. Cine este Andrei Panaitescu
USR are un nou viceprimar în Sectorul 2. Cine este Andrei Panaitescu
Reprezentanţii filialei USR Bucureşti au anunţat că, la şedinţa Consiliului Local Sectorului 2 de miercuri, 27 septembrie, a fost ales în funcţia de viceprimar consilierul local din partea...
#Argentina, #Calatorii, #America de Sud, #turism, #liber 1 noiembrie , #stiri vacanta