Wizz Air lansează rută directă din România spre Insulele Canare. De pe ce aeroporturi se pleacă spre noua destinație

Joi, 05 August 2021, ora 14:35
10202 citiri
Wizz Air lansează rută directă din România spre Insulele Canare. De pe ce aeroporturi se pleacă spre noua destinație
WizzAir este una dintre cele mai mari companii low cost FOTO: Unsplash.com

Compania Wizz Air a anunțat joi, 5 august, două noi rute aviatice din România spre destinații din străinătate.

Una dintre ele pleacă din București către Gran Canaria (Insulele Canare), Spania.

Cealaltă din Cluj-Napoca către Billund, Danemarca.

Va fi un zbor săptămânal în zilele de sâmbătă pentru Gran Canaria și două zboruri săptămânale, în zilele de miercuri și duminică, pentru Billund.

Primul zbor către Billund va decola pe 31 octombrie, iar către Gran Canaria pe 6 noiembrie. Biletele sunt deja disponibile online pe Wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil.

Noua rută către Billund cu plecare de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj vine în completarea rutelor operate deja de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă și Aeroportul Internațional Iași. Noua rută către Gran Canaria de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă este primul zbor operat din România către insulă – demonstrând astfel preocuparea companiei aeriene de a oferi pasagerilor români zboruri spre destinații diversificate.

Aceste două noi destinații sunt unice pentru cultura, natura și ospitalitatea lor. Cunoscută pentru minunatele plaje cu nisip alb și satele pitorești, insula Gran Canaria este a treia cea mai populată insulă a Spaniei și o destinație preferată de turiști pe tot parcursul anului. Orașul Billund găzduiește al doilea cel mai mare aeroport din Danemarca și este un punct de atracție pentru divertisment în Europa, oferind atracții pentru toți membrii familiei.

Wizz Air își menține poziția din vârful industriei spunând „da zborurilor” și implementând măsuri stricte de sănătate și igienă pentru a-și proteja pasagerii și echipajul. În timp ce filtrele HEPA din fiecare aeronavă Wizz Air filtrează 99.97% dintre virusurile și bacteriile din aer, noile protocoale ale Wizz Air respectă reglementările de distanțare fizică, sprijină un mediu ultra-curat la bordul aeronavelor și reduc orice interacțiune sau contact fizic neesențial dintre oameni, astfel încât pasagerii WIZZ să se poată simți încrezători că zboară în siguranță spre destinație.

Pentru o garanție în plus, Wizz Air recomandă pasagerilor să adauge serviciul WIZZ Flex atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat în creditul companiei aeriene.

Paulina Gosk, Corporate Communications Manager al Wizz Air, a spus: “Suntem încântați să anunțăm extinderea rețelei noastre de rute de pe aeroporturile din România către destinații din Danemarca și Spania. Prin aceste noi rute din București către Gran Canaria și din Cluj-Napoca către Billund, Wizz Air pune la dispoziția românilor mai multe destinații de vacanță. Oricine se poate bucura de tarife ultra-reduse și poate călători în siguranță către destinațiile favorite de vacanță sau descoperi locuri noi la bordul aeronavelor noastre moderne. Așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm primii pasageri pe aceste noi rute.”

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#Wizz Air, #destinatii noi, #Insulele Canare , #stiri vacanta
Comentarii
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5
Dacă să traversezi autostradal Carpații este de neconceput, de ce