Țara care le acordă elevilor o săptămână de vacanță "să iubească viața și să se îndrăgostească"

Joi, 30 Martie 2023, ora 14:35
2184 citiri
Țara care le acordă elevilor o săptămână de vacanță "să iubească viața și să se îndrăgostească"
Cuplu de tineri îndrăgostiți FOTO Pixabay

Mai multe colegii vocaționale din China care aparțin Fan Mei Education Group au anunțat că vor acorda o vacanță suplimentară elevilor între 1 și 7 aprilie ca să-și găsească parteneri și să se îndrăgostească.

„Școala implementează sistemul de vacanță de primăvară în speranța că elevii vor învăța să iubească natura, să iubească viața și să se îndrăgostească”, a declarat directorul adjunct al Colegiului Profesional de Aviație din Mianyang, Liang Guohui, scrie Insider.

„Ieșiți din campus, intrați în contact cu natura și simțiți cu inima frumusețea primăverii”, i-a îndemnat acesta.

Școlile care s-au alăturat inițiativei sunt toate școli profesionale pentru industria aviației, în care studiază viitorii piloți, însoțitori de zbor, controlori de trafic aerian și personal de securitate aeroportuară.

Vacanța de primăvară de o săptămână se acordă în aceste școli din 2019.

Anul acesta se pune un accent pe romantism, tema fiind „Bucurați-vă de flori, îndrăgostiți-vă”.

Școala a acordat vacanța de primăvară ca răspuns la dorințele elevilor, care au spus că vor să mai iasă în afara campusului, pentru a-și face prieteni și pentru a „experimenta frumusețea iubirii”.

Studenții au teme pentru această vacanță să scrie jurnale de călătorie, să facă fotografii și să filmeze experiențele de care au parte.

În China se fac eforturi pentru contracararea scăderii accentuate a ratei natalității și a căsătoriilor. Administrațiile locale, regionale și chiar companiile au apelat la diverse modalități pentru a-i determina pe oameni să se căsătorească, între care acordarea 30 de zile de „concediu pentru căsătorie”.

#vacanta, #elevi, #China, #parteneri, #dragoste, #indragostiti , #China