Afla care sunt ultimele oferte de vacanta din august

Vineri, 20 August 2010, ora 09:36
2123 citiri
Afla care sunt ultimele oferte de vacanta din august
Foto: Arhiva

Daca nu ai plecat inca in concediu pana acum, ultimele oferte de vacanta iti ofera posibilitatea sa o faci cu 30-50% mai ieftin decat in plin sezon.

Dupa perioada 15-20 august, poti gasi preturi mai mici cu 100-200 de euro de persoana pentru fiecare destinatie, arata Evenimentul Zilei.

Pentru Grecia exista si oferte "doi in unu", adica se plateste pentru o persoana, dar pot pleca doua. "In plus, exista oferte pentru cei care merg in grupuri de cate trei sau chiar patru", spune Cristian Pandel, manager Christian Tour.

De exemplu, pentru o plecare pe 27 august, La Vila Stavros de trei stele se platesc 199 de euro pentru un sejur de sapte nopti de cazare pentru trei persoane.

Pentru Hotelelul Apartament Cronos, de trei stele, se platesc 199 de euro pentru patru persoane, care vor sta tot sapte nopti, insa transportul cu autocarul se plateste suplimentar/ persoana in functie de locul din care pleci.

Pentru Santorini, la un hotel de trei stele, sejurul cu mic dejun costa de la 399 de euro/persoana, pentru plecarea din 23 august. Acelasi tarif este si pentru plecare pe 28 august in Rhodos, la trei stele, cu all inclusive.

Daca vrei sa mergi in Creta, vei plati 199 euro/persoana la hotel de doua stele cu mic dejun, cu plecare pe 25 august.

O alta optiune este Turcia, unde pentru opt zile la trei stele cu all inclusive in Bodrum vei plati 435 de euro, cu plecarea pe 22 august.

Pentru Costa Brava, la un hotel de patru stele in regim de demipensiune, vei plati 679 de euro.

De asemenea, poti pleca mai aproape de casa, in Bulgaria.

"La un hotel de patru stele din Sunny Beach tarifele sunt de la 38 euro/persoana/noapte cu all inclusive. Cei care aleg Nisipurile de Aur vor plati de la 27 euro cu mic dejun, iar la trei stele in Balcic - de la 18 euro", a declarat Andrada Crangus, de la Transilvania Travel.

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#oferte vacanta august, #oferte turism august , #turism