Amsterdam - plimbari relaxante prin Venetia Nordului (Galerie foto)

Vineri, 28 Mai 2010, ora 08:13
4058 citiri
Amsterdam - plimbari relaxante prin Venetia Nordului (Galerie foto)
Foto: amsterdam.info/Agentia Icartours

Amsterdam, capitala Olandei sau Venetia Nordului cum i se mai spune, este o metropola situata in apropierea Marii Nordului, in sudul provinciei Olanda de Nord.

Denumirea de Venetia Nordului vine de la cele 165 de canale care strabat orasul, mai multe chiar decat in Venetia.

Cu siguranta pledeaza in favoarea Amsterdamului ca destinatie turistica preferata asocierea de vechi cu modern, dar si bogatia de obiective turistice din toate sferele de interes: aici gasim istorie si arta in cel mai mare muzeu din Olanda - Rijksmuseum, unde sunt expuse lucrari ale lui Rembrandt, putem vizita muzeul Van Gogh, care este dedicat pictorului si in care sunt expuse cele mai multe lucrari ale artistului.

De asemenea, putem face o vizita la Casa Annei Frank, victima a Holocaustului care si-a scris povestea in renumitul Jurnal al Annei Frank.

Se poate vizita si Fabrica de bere Heineken, care, desi nefunctionala acum, reprezinta un punct de atractie pentru cei mai multi, vestitul Cartier Rosu, in care gasim numeroase cafenele ce ofera turistilor o gama larga de produse pe baza de cannabis, dar si Muzeul Sexului si diferite atractii pentru adulti.

Si, daca e vorba de Olanda, e obligatoriu sa vizitam morile de vant De Gooyer, De Otter, Molen van Sloten. In materie de gastronomie, specific Olandei este cascavalul de oaie si de capra dar si berea alba - witbeer.

Puteti alege sa mergeti la Amsterdam in perioada 2 - 5 iulie cand are loc White Sensation Amsterdam, lansat in anul 2000. Acesta este cel mai mare eveniment dance din lume, devenind in ultimii 10 ani showul care atrage cel mai mare numar de DJ si de spectatori. Codul "white dress" - costumatia obligatorie in alb, a fost introdus de la a doua editie.

In acest an Agentia Icartours va propune o vacanta la Amsterdam - 4 zile/ 3 nopti pentru o experienta de neuitat. Va puteti caza la hotelul Casa 400 de trei stele, pentru 519 euro loc in camera dbl/ pachet sau 708 euro loc in camera SGL/pachet. Hotelul, deschis in martie 2010, dispune de restaurant, bar, WI FI, sala de conferinta.

Despre Amsterdam mai sunt inca multe de povestit, dar cel mai bine este sa vedeti cu ochii vostri amestecul de secol XVII si viata moderna, relaxata si tinereasca!

Agentia Icartours

www.icartours.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#oferte vacanta Amsterdam, #vacanta in Amsterdam , #turism