Antalya - vacanta ta perfecta in Turcia (Video)

Miercuri, 16 Iunie 2010, ora 16:20
3054 citiri
Antalya - vacanta ta perfecta in Turcia (Video)
Foto: Agentia Kusadasi

Riviera Antalyei a incantat an de an milioane de turisti, datorita unora dintre cele mai frumoase si mai cunoscute dintre plajele Turciei. Acum va ofera nopti minunate si o bogatie a peisajelor care taie rasuflarea, unde puteti petrece superbe vacante pe un taram al peisajelor de neuitat si al tarmurilor usor modelate de mare.

Antalya este situat pe coasta mediterana in sud-vestul Turciei si reprezinta capitala turismului international turcesc si atrage milioane de turisti pe an cu bogatiile istorice, cu natura ei minunata datorita combinatiei soare, mare de un albastru intens si munte, pe care nu o gasesti oriunde, toate intr-un loc.

Antalya isi are originile adanc inradacinate in istorie, inca din secolul 1 i.H cand, dupa cum spun legendele, atunci cand a descoperit acest tinut, regele Attallos al II lea le-a spus oamenilor sai ca "acesta este cu siguranta Paradisul".

Daca vrei sa stai cateva zile in colturi de paradis neasemuite cu ape limpezi, poti sa alegi sa mergi la Lara si Konyaalti. Barurile si cluburile de pe plaja sunt pline de turisti a caror unica dorinta este sa savureze pe indelete una din minunatele bauturi racoritoare in timp ce stau intinsi pe unul din sutele de sezlonguri de pe plaja, ascunsi dupa o umbrela de soare viu colorata.

In Lara vezi gasi multe hoteluri de la cinci pana la sapte stele, multe dintre care sunt asezate in zona Kundu. O mare parte din hotelurile de aici ii aduc Larei numele si renumele de "Vegasul turcesc".

Plaja de aici este una dintre cele mai lungi plaje brun-aurii ale Turciei si este plinca de plaje moderne, frumuseti naturale si cazare de clasa, toate va indreptatesc sa va asteptati la servicii la superlativ pe Riviera Turciei.

Belek, o alta plaja, este foarte renumit pentru hotelurile luxoase si plaja cu nisip auriu, fiind un centru de Golf in continua dezvoltare al Turciei.

Daca vrei sa te bucuri la maximum de concediu, ar fi bine sa optezi pentru o vacantele all inclusive. Acest lucru se poate intampla in Antalya, care este genul de statiune unde ofertele all inclusive prospera ca urmare a solidei infrastructuri de hoteluri si complexuri hoteliere ce vin cu excelente pachete de servicii.

Din moment ce ai ajuns in Turcia, nu poti rata serile turcesti. Atat localnicii cat si turistii se pot bucura de un spectacol ce imbina in mod armonios dansurile traditionale ale cadanelor si ritmurile orientale ale muzicii turcesti cu muzica moderna internationala.

De asemenea, o alta modalitate de distractie este shopping. Turcii sunt recunoscuti pentru talentul negustoresc de care da dovada, deci, o vizita in Turcia nu ar fi completa fara un tur de cumparaturi.

Agentia Kusadasi va propune cateva oferte pentru a petrece cateva zile de vis in Antalya. Pentru hotelul Asteria Elite Resort de cinci stele pentru suma de 639 de euro, loc in double club, plecarea din 29 iunie, 06 iulie din Iasi, oferta include transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, 7 nopti cazare cu ultra all inclusive. Tot la acelasi hotel mai exista o oferta de 545 de euro, loc in double club, pentru plecarile din 19, 23 iunie din Cluj. In pretul respectiv intra, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, 7 nopti cazare cu ultra all inclusive. Pentru hotelul Queen Elizabeth de cinci stele, loc in double, oferta este de 619 euro avion, transfer, cazare 7 nopti, ultra all inclusive, pentru plecarea din 25 iunie din Timisoara.

Agentia Kusadasi

www.kusadasi.ro

Vezi mai multe din Calatorii, vacante pe 220.ro

Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat la Iaşi, după ce a fost întrebat de un bărbat dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros, că nu s-a întâlnit...
#oferte vacanta Kusadasi, #Kusadasi vacanta Turcia , #turism