Ziare.com

Aqvila Club din Rucar, primul si singurul complex turistic din Romania afiliat la Organizatia Mondiala a Turismului

de Comunicat de presa
Miercuri, 04 Septembrie 2019, ora 14:30

   

Aqvila Club din Rucar, primul si singurul complex turistic din Romania afiliat la Organizatia Mondiala a Turismului
In urma unui proces de evaluare de peste un an de zile, Aqvila Club**** din Rucar a devenit prima si singura organizatie privata din Romania membra afiliata la Organizatia Mondiala a Turismului (UNWTO), agentie a Organizatiei Natiunilor Unite (ONU).

Cu un grad ridicat de personalizare a serviciilor, Aqvila Club**** din Rucar este o locatie excelenta pentru desfasurarea activitatilor destinate turismului de afaceri, programe de team building, de training, workshopuri, intalniri de lucru si alte evenimente corporate, precum si evenimente private, aniversari.

In cei peste 15 ani de activitate, complexul a gazduit peste 500 de companii multinationale si romanesti importante. Aqvila Club**** din Rucar promoveaza un turism responsabil si durabil, gastronomie gourmet, valorifica resursele, produsele si traditiile locale, potentialul natural si uman al zonei si contribuie la imbunatatirea conditiilor de trai din comunitate.

Incurajeaza conservarea ecosistemului muntilor Carpati, prin activitati in aer liber, cu programe care contribuie la educarea participantilor in privinta ocrotirii mediului, cunoasterea si protejarea naturii si dezvolta colaborari cu organizatii care au proiecte similare de dezvoltare a turismului durabil.

www.aqvilaclub.ro

Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Citeste mai multe despre Aqvila Club Rucar UNWTO Romania
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 374 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor