Imagini fantastice cu peisaje parca rupte din basme (Galerie foto)

Duminica, 18 Ianuarie 2015, ora 19:48
28431 citiri
Imagini fantastice cu peisaje parca rupte din basme (Galerie foto)
Foto: Bigstock

Unele locuri din lume te fac sa uiti sa respiri atunci cand le privesti. Pana o sa ai ocazia sa pasesti in acestea iti aratam cateva imagini care te vor face sa visezi cu ochii deschisi.

Springs Garden Keukenof este cea mai mare gradina cu flori din lume, dupa cum sustine Trips To Discover. Aceasta se afla in regiunea Dune and Bulb Region, la 40 de minute sud est de Amsterdam.

10 dintre cele mai frumoase parcuri urbane din lume (Galerie foto)

Gradinilede la PalatulVersailles sunt unele dintre cele mai frumoase din lume si chiar ca sunt demne de un rege. Acestea au fost construite de Ludovic al XIV-lea, cunoscut pentru opulenta de care a dat dovada de-a lungul timpului.

Gradinile Botanice Regale care se afla intre Richmond si Kew, din sud vestul Angliei, sunt superbe, iar aici se gasesc peste 50.000 de specii de plante.

Cele mai frumoase parcuri urbane din lume (Galerie foto)

La 40 minute de Dublin se gasesc Gradinile Powerscourt, construite in secolul 18. Aici gasesti intr-un singur loc plante superbe, iazuri sau cascade care te vor face sa simti ca face parte dintr-o poveste.

Gradinile Butchartdin Canada reprezinta un alt loc senzational si se afla pe Insula Vancouver. Pe o suprafata de 55 de hectare se gasesc plante care uimesc prin frumusetea lor.

Thailanda se poate lauda cu gradina Suan Nong Nooch, cunoscuta drept cea mai mare si mai frumoasa gradina botanica din Asia de Sud Est. Peisajul de basm este format din palmieri, alte plante tropicale, flori ornamentale, livezi si case construite in stil thailandez.

Facem o alta oprire in gradinile de pe domeniul Biltmore, perfecte pentru o plimbare intr-o atmosfera de vis. Aici orice grija dispare pe loc.

Gradini ale lumii care iti taie respiratia (Galerie foto)

Daca ai impresia ca desertul este lipsit de viata, Gradina Botanica Desert din Phoenix iti dovedeste ca te inseli. Aici se gasesc 17.000 de specii de plante.

Gradina japoneza din Portland atrage mii de vizitatori anual si daca te intrebi de ce, uita-te mai jos. Cel mai bine este sa o vizitezi primavara pentru a te putea bucura la nivel maxim de frumusetea plantelor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#gradini botanice, #gradini botanice frumoase, #gradini botanice plante , #turism