Nu ai idei de vacanta? Cele mai frumoase locuri din Romania

Luni, 29 Iunie 2015, ora 16:40
6600 citiri
Nu ai idei de vacanta? Cele mai frumoase locuri din Romania
Foto: Ziare.com

Cine a spus ca in Romania nu ai ce vizita nu stie ce locuri frumoase ascunde taramul romanesc. Exista o multime de locuri de vazut, iar strainii le admira an de an.

Fie ca vrei sa vizitezi cele mai frumoase locuri din Romania sau doar iti doresti sa fii informat, Romania merita sa fie apreciata.

Clip despre Brasov, senzatie pe Internet (Video)

Brasov

Un oras care merita titlul de unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania. Aerul curat de munte, poiana frumoasa, partiile de schi pentru pasionatii de sport, introducerea in lumea medievala te vor incarca cu energie pozitiva si iti vei dori sa te reintorci aici. Piata Sfatului, si Biserica Neagra sunt doar doua locuri care trebuie vazute atunci cand vizitezi orasul Brasov, un loc plin de viata si totodata un loc istoric.

Cimitirul Vesel

Cimitirul Vesel este situat in Sapanta, judetul Maramures. E un cimitir mai aparte, singurul care nu te va face sa plangi, ci dimpotriva, vei zambi si vei iesi din acel loc cu o atitudine mult mai optimista in ceea ce priveste viata de dincolo. Mormintele sunt colorate, pictate si sunt scrise versuri cu umor reprezentand momente sau caracterul persoanei ce a parasit viata pamanteana.

Romania, inclusa intr-un top al destinatiilor "incredibile", dar de care putini au auzit (Galerie foto)

Salina Turda

Salina Turda este un monument istoric situat in Transilvania, judetul Cluj, care atrage in fiecare an mii si mii de turisti. Are o vechime de aproape 13 milioane de ani si un strat de sare de aproximativ 400 de metri. Vizitand Salina Turda puteti face o oprire si in Cluj Napoca, centru universitar si Capitala Tineretului anul acesta.

Transalpina

Transalpina este cel mai inalt drum al Romaniei. Privelistea si senzatiile pe care le traiesti in timp ce urci sau cobori drumul serpuit ce trece prin Muntii Parang iti vor oferi o experienta de neuitat.

Valea Cernei

Valea Cernei sau Parcul National Domogled-Valea Cernei este un parc national situat pe judetele Caras-Severin, Mehedinti si Gorj. Un loc unde vei gasi numeroase obiective turiste, culturale, istorice, numeroase flori, specii de pasari. Este un parc cu aproape 700 de pesteri si 24 de avenuri.

Topul celor mai apreciate destinatii din lume. Vezi pe ce loc e Romania

Sibiu

Un loc frumos in Romania ce merita vizitat, deoarece are o viata culturala vasta, diverse traditii, istorie este Sibiul. Iar daca reusesti sa ajungi iarna in Sibiu, vei ramane placut impresionat de modul in care este impodobit orasul.

YVE.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban face mare scandal din opoziție. Fostul premier, fost lider al PNL, se află într-un război continuu după ce Klaus Iohannis l-a trecut pe „linie moartă". Ludovic Orban este...
#turism Romania, #locuri turistice Romania, #Romania recomandari vacanta , #turism