O vacanta frumoasa cu bani putini - vezi oferte

Vineri, 02 Decembrie 2011, ora 07:40
2710 citiri
O vacanta frumoasa cu bani putini - vezi oferte
Foto: Mara Boutique Travel

A inceput luna decembrie si nebunia cumparaturilor pentru Sarbatorile de Iarna, dar si cautarile vacantei perfecte. Ziare.com iti prezinta cele mai bune oferte pentru petrecerea unui concediu de vis.

Mara Boutique Travel te trimite la Movieland Park pentru doar 135 de euro de persoana. Pretul include doua nopti de cazare cu demipensiune la hotel de trei stele si un bilet de intrare in parc.

Pentru 141 de euro de persoana poti opta pentru Parcul de distractii Gardaland din Italia, unde te poti bucura de doua nopti de cazare cu demipensiune la hotel de trei stele si un bilet de intrare in parc.

Ti-ai dorit intotdeauna sa fii in locul lui Sherlock Holmes, Monsieur Poirot sau Miss Marple? Atunci mergi la Castelul Bevilacqua de langa Verona in seara cu tema "Cina cu crima".

Vor exista mai multe echipe formate din oaspeti si fiecare masa va avea un detectiv, din randul oaspetilor care este rugat sa rezolve scena crimei. In cazul in care vei descoperi cine este criminalul o sa primesti un cadou special. Intreaga distractie te va costa 540 de euro de cuplu pentru doua nopti de cazare in junior suite la castel si include micul dejun.

Ziare.com iti da idei de vacanta - vezi cele mai bune oferte

Dacris Travel a pregatit cateva oferte pentru inceputul verii 2012. In perioada 23-30 iunie poti merge in Madeira, unde, pentru 595 de euro, te poti caza la Dorisol Estrelicia de trei stele, cu micul dejun inclus, sau pentru 610 euro la Enotel Quinta do Sol de patru stele, cu mic dejun inclus. Tarifele includ sapte nopti de cazare in camera dubla, tipul de masa specificat, transfer privat aeroport-hotel-aeroport si zborul cu taxele de aeroport, insa nu este inclusa asigurarea medicala si/sau storno.

Ziare.com iti da idei de vacanta - vezi cateva oferte de nerefuzat

Pe de alta parte intre 15 si 22 iunie, 12 si 19 august sau 2 si 9 septembrie poti merge la Algarve, Portugalia. Preturile sunt ceva mai ridicate, insa si distractia este pe masura. Daca platesti 625 de euro de persoana te poti caza in apartament la hotelul Clube Brisamar de trei stele.

Pentru 675 de euro de persoana poti opta pentru un studio in hotelul Choro Mar de trei stele. Daca esti dispus sa scoti mai mult din buzunar, poti plati 1.015 euro de persoana pentru cazare la Crowne Plaza Vilamoura de cinci stele.

Poti sa ai parte de un sejur relaxant si iesit din comun in Grand Canaria si te poti caza la hotelurile din Playa del Ingles pentru preturi incepand de la 675 de euro de persoana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#oferte turism vacanta, #oferte vacanta 2012 , #turism