Vrei sa inoti in compania rechinilor? Iata unde trebuie sa mergi

Sambata, 11 Ianuarie 2014, ora 19:04
8311 citiri
Vrei sa inoti in compania rechinilor? Iata unde trebuie sa mergi
Foto: Pinterest

Scufundarile cu rechinii reprezinta una dintre cele mai mari aventuri ale vietii. In timp ce unii isi fac cruce de frica cand aud de snorkeling in compania acestor vietuitoare, altii sunt mari amatori. Vezi mai jos unde trebuie sa ajungi pentru o astfel de experienta.

Buzzle scrie ca South Ari Atoll din Maldive este o zona protejata care este un paradis pentru rechinii balena. Aici pot face snorkeling si cei care nu sunt profesionisti, important este sa stii sa inoti.

Insula Cocos se afla in Costa Rica si este un fel de paradis pe Pamant, datorita faptului ca este un parc national maritim. Aici te poti aventura in apele in care se gasesc multi rechini ciocan, dar si tigru. In timpul sezonului ploios (iunie-decembrie) zona este impanzita de rechini, dar problema este vizibilitatea redusa.

Fotografii subacvatice incredibile: Rechini-tigru, hraniti direct din mana (Galerie foto)

Bahamas este o destinatie cunoscuta pentru cei pasionati de scufundari, iar recomandarea noastra este Insula Bimini. Tiger Beach este locul in care de ani de zile isi fac aparitia rechini tigru, astfel incat aceasta este perfecta pentru ceea ce iti doresti. Este interzis sa inoti singur in apele insulei, ci doar intr-o cusca speciala.

Trecem la Insula Guadalupe, care se gaseste in Mexic. Aceasta este cea mai buna zona pentru a inota alaturi de rechini albi. Apa de aici este extrem de limbede, ceea ce iti permite sa ai parte de o experienta unica.

Africa de Sud ofera pasionatilor de snorkeling Insula Seal, la care ajungi cu barca - este la o ora distanta de Cape Town. Apa din zona nu este foarte limpede, dar fii sigur ca marii rechini albi isi vor face simtita prezenta.

Apele din jurul Hawaii contin peste 40 de specii de rechin. Scunfundarile aici au loc in mod liber sau in custi. Hawaii Shark Encounters organizeaza astfel de excursii, care sunt si educationale pentru tineri in Oahu.

Insulele Anglo-Normande sau Insulele Canalului se afla in Statele Unite ale Americii. Pe langa rechini, aici poti sa descoperi si o multime de epave istorice.

Hranirea si momirea rechinilor este interzisa in Egipt, care a contribuit mult la bunastarea speciilor din Marea Rosie. In acest fel, rechinii nu asociaza oamenii cu alimente si rareori au loc atacuri. De aceea, experienta de aici are loc pasnic.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, consideră că decizia coaliţiei PSD-PNL de a avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei reprezintă începutul „marii prăbuşiri a partidului unic”,...
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei, afirmă, după decizia coaliţiei de a-l retrage pe medicul Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că se vede totuşi şi o veste...
#inot rechini, #cusca inot rechini, #aventura snorkeling, #turism snorkeling , #turism