Vrei sa-ti faci luna de miere in Europa? Iata cele mai bune destinatii (Galerie foto)

Sambata, 07 Mai 2016, ora 18:47
7525 citiri
Vrei sa-ti faci luna de miere in Europa? Iata cele mai bune destinatii (Galerie foto)
Foto: Ziare.com

Odata cu trecerea Pastelui s-a dat startul sezonului nuntilor, iar imediat dupa acest eveniment important din viata mirilor, acestia cauta destinatii pentru luna de miere.

Site-ul RoutePerfect.com a ales cele mai populare destinatii europene vizitate de tinerii casatoriti. Topul este realizat pe baza a 900.000 de vacante rezervate, arata Business Insider.

Poduri unice in lume (Galerie foto)

Cele mai periculoase 10 trasee si poduri pietonale (Galerie foto)

Cele mai fierbinti zone locuite din lume (Galerie foto)

Pe primul loc se afla Roma, Italia. Capitala italiana este un loc superb pentru a fi vizitat in cuplu, mai ales pe jos. Centrul vechi al orasului atrage foarte multi oameni, iar Colosseum-ul si Columna lui Traian nu mai au nevoie de nicio descriere.

Foto: Ziare.com

Capitala dragostei este fara dar si poate Parisul, aflat in Franta. De la simplele strazi pietruite, la Gradinile Tuileries, turnul Eiffel si chiar Bazilica Sacre-Coeur, totul emana romantism.

Foto: Ziare.com

Imaginatia nu iti joaca feste: Locuri de pe Pamant care par ireale (Galerie foto)

Locuri ce nu pot fi descrise in cuvinte (Galerie foto)

Imagini fantastice cu peisaje parca rupte din basme (Galerie foto)

O alta destinatie foarte romantica este Venetia, Italia, aleasa de cuplurile care vor sa se plimbe cu gondolele pitoresti sau care admira arhitectura orasului. Una dintre atractiile principale este Bazilica Sfantul Marcu, dar nici Palatul Dogilor, Ca' d'Oro sau Casa lui Marco Polo nu trebuie ratate.

Foto: Ziare.com

In ciuda reputatiei ca este o destinatie pentru burlaci, Amsterdamul, Olanda, este ales si de multe cupluri, ocupand locul patru in topul realizat de RoutePerfect.com. Strazile orasului sunt perfecte pentru plimbari cu bicicleta, iar parcurile Vondelpaek sau Keukenhof sunt locuri excelente pentru picnic.

Foto: Ziare.com

Cele mai bizare destinatii turistice (Galerie foto)

Destinatii cu peisaje ireale pentru vacanta din 2015 (Galerie foto)

Daca tu si partenerul nu va puteti hotari daca sa mergeti la plaja sau sa vizitati locuri incarcate de istorie, puteti alege Barcelona, Spania. Sagrada Familia, Montjuic, Muzeul Pablo Picasso, Muzeul Ciocolatei, Catedrala La Seu, Monumentul lui Columb sau Muzeul National de Arta Catalana sunt doar cateva dintre locurile care asteapta sa fie vizitate.

Foto: Ziare.com

Urmeaza Londra, Marea Britanie, care este preferata de cuplurile pasionate de cultura pentru care muzeele vor fi in fruntea listei cu locuri de vizitat. O plimbare pe Tamisa sau o experienta in London Eye pot completa luna de miere.

Foto: Ziare.com

Cel mai plat loc din lume, cea mai mare insula de nisip si alte destinatii extreme (Galerie foto)

Peisaje ireale de pe Terra (Galerie foto)

Locul sapte in top este ocupate de Cinque Terre, din Italia, inscris in patrimoniul mondial UNESCO si care are peisaje ce par desprinse din povesti. Zona Cinque Terre este formata din cinci sate, Monterosso, Vernazza, Manarola, Riomaggiore si Corniglia, fiecare cu farmecul sau.

Topul RoutePerfect.com continua cu Praga (Cehia), Viena (Austria), Florenta (Italia), Munchen (Germania), Berlin (Germania), Madrid (Spania), Zurich (Elvetia), Nisa (Franta), Dublin (Irlanda), Salzburg (Austria), Sevilla (Spania) si Lisabona (Portugalia).

10 locuri unice pe Pamant (Galerie foto)

Strazi unice in lume (Galerie foto) - Pe cate le-ai bifat?

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#destinatii luna miere, #destinatii europene luna miere, #destinatii romantice , #turism