Destinatii de vacanta pentru cei singuri (Galerie foto)

Vineri, 06 Decembrie 2013, ora 08:12
9548 citiri
Destinatii de vacanta pentru cei singuri (Galerie foto)
Foto: Business Insider

Te gandesti cu groaza ca vacanta te va prinde singur, fara niciun partener alaturi? Daca te afli in aceasta situatie, afla ca singuratatea nu ar trebui sa te impiedice sa calatoresti.

Ba chiar dimpotriva, am putea spune, avand in vedere solutiile oferite celor singuri de Business Insider. Citeste mai jos care ar putea sa iti fie optiunile iarna aceasta, astfel incat la final sa te poti lauda cu o vacanta pe cinste.

Kauai, Hawaii

Peisaj luxuriant, aventura la tot pasul, viata salbatica - ce iti poti dori mai mult? Pe tarmul de sud, la doar cateva minute de aeroport, te poti caza la Kauai Marriot Resort, in vreme ce tarmul de nord este mai umed, dar ofera mai multa intimitate.

Indiferent de alegere, inchiriaza o masina pentru a explora micro-climatele insulei. Planifica-ti o expeditie in canionul Waimea si relaxeaza-te pe plajele din Hanalei. Viata acvatica abunda in Kauai, asa ca fac tot posibilul sa o vezi. Dupa toate aceste aventuri, ar merge o portie de fructe de mare in Hanalei, la The Dolphin, dar si o bere savuroasa in Popiu, la "Aloha hour".

Tulum, Mexic

Daca ideea de a evada iarna prinde contur atunci cand te gandesti la soare si relaxare, Tulum, Mexic, este destinatia potrivita. Plimbarile pe plaja te vor incarca de energie pozitiva, asa ca inchide-ti telefonul si uita de toate.

Nu rata rasariturile si apusurile fabuloase. Chiar si cabanele din Maya Tulum sunt amenajate astfel incat sa iti sporeasca starea de liniste.

Asadar, pe lista de vacanta bifeaza: sedinte de yoga langa ocean, meditatii si plimbari lungi, masaj si cina la Hartwood Tulum.

Costa Rica

Evadeaza in aceasta iarna intr-un loc cu totul special. Mergi in Costa Rica, acolo unde vei vedea laolalta vulcani, paduri tropicale, cascade, rauri si oceanul. Pe langa plimbarile pe plaja, exploreaza Manuel Antonio National Park.

Cei care iubesc sporturile acvatice le vor putea practica aici, indiferent de nivelul la care sunt. Dupa atata aventura, relaxeaza-te la hotel Captain Suizo in Tamarindo si bucura-te de linistea din timpul saptamanii, pregatindu-te de petrecerile din week-end.

Taos, New Mexico

Daca esti in cautarea unor experiente culturale unice, viziteaza Taos. Scriitori si artisti celebri precum Georgia O'Keefe, D.H. Lawrence sau Thomas Wolfe si-au gasit inspiratia aici.

In Padurea Nationala Carson, la Forest Cross-Country Ski Area te vei bucura de zapada, avand la dispozitie 33 km de partii ingrijite, potrivite pentru schi. Taos Ski Valley pare a fi cea mai populara regiune printre schiori. Bucura-te de peisajele montane la Adobe & Pines Inn, o ferma veche de 170 de ani.

Belize

Uita de iarna cu o vacanta in Belize! Cazeaza-te intr-o cabana cu acoperis din paie sau intr-o casa in copac, intr-o rezervatie de 365 de acri de la Chaa Creek, situata pe malurile raului Macal, la poalele muntilor Mata. In plus, poti face snorkeling si scuba diving intr-unul dintre cele mai diverse ecosisteme din lume, cu peste 500 de specii de pesti.

Valle d'Aosta, Italia

Aflata la granita cu Franta si Italia, Valle d'Acosta este cunoscuta ca "Inima Alpilor". Pila este satucul perfect pentru cei care vor sa schieze, dar si pentru cei care cauta o atmosfera linistita.

Statiunea "fara masini" este cunoscuta pentru zapada perfecta si atmosfera vibranta din weekend. Cand ai obosit dupa atata schiat si petrecut, exploreaza ruinele romane, castelele si bisericile istorice si muzeele din zona.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Intrarea Gabrielei Firea în cursa pentru Primăria Capitalei nu-l afectează pe actualul edil. Nicuşor Dan a declarat marţi, 23 aprilie, că lupta se va da între el şi Cristian Popescu...
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
PSD și PNL au renunțat să-l mai susțină pe medicul Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei. Cele două mari partide i-au aruncat în luptă Gabriela Firea (PSD) și pe...
#vacante persoane singure, #destinatii concediu persoane singure, #destinatii vacanta iarna, #idei vacanta singuri , #vacante