Reduceri de 10-15% la pachetele de vacanta in tari exotice

Vineri, 19 Decembrie 2008, ora 07:31
2507 citiri
Reduceri de 10-15% la pachetele de vacanta in tari exotice

Pentru a-si vinde pachetele de vacanta, agentiile de turism scot la vanzare oferte de ultim minut la preturi mai mici si destinatii interesante, cum ar fi Egipt sau Turcia.

In cazul in care ati decis sa plecati in vacanta zilele astea, agentiile de turism au ieftinit pachetele de vacanta de sarbatori cu 10-15%, fata de saptamana trecuta, si se mai anunta si alte reduceri, informeaza Gardianul.

Astfel ca puteti alege sa mergeti in Egipt, Turcia si Austria este prezenta pe listele tour-operatorilor, la categoria "last minute". Reducerile se datoreaza faptului ca unii clienti ai agentiilor au returnat pachetele cumparate din diferite motive, sau pur si simplu unele destinatii nu prea au avut cautare.

Pe de alta parte, unele reduceri reprezinta bonusuri de la parteneri ai agentiei care promoveaza respectivele sejururi. Cele mai multe oferte "last minute" sunt pentru destinatiile externe.Ofertele pentru destinatiile interne au fost deja vandute, asa ca nu exista reduceri de ultim minut.

Cat te costa vacanta de ultim minut

Un sejur de opt zile la Sharm El Sheikh, in Egipt, costa intre 680 si 900 euro. In acest pret sunt incluse: cazarea la un hotel de cinci stele, all inclusive, transportul cu avionul si cina festiva. In schimb taxele de aeroport (95 euro), taza de viza (20 euro) si asigurarea medicala (36 lei) se platesc separat. Tot in Egipt, in statiunea Hurghada, un sejur de opt zile poate fi gasit la numai 469 euro, iar o croaziera pe Nil-Cairo-Hurghada costa 829 euro.

O oferta de sase zile in Antalya, Turcia, la un hotel de cinci stele, all inclusive, poate fi achizitionata cu 665 euro, pret in care este inclus si zborul cu avionul, si cina festiva de Revelion.

Si Tunisia se afla printre destinatiile ale caror preturi au fost reduse pe ultima suta de metri. Aici, un sejur de sapte zile costa intre 500 si 1.000 de euro, in functie de clasificarea hotelului si facilitatile dorite de turisti.

Pentru opt zile in Madeira (Portugalia), de Revelion, turistii vor scoate din buzunar 1.225 euro, pentru cazarea la un hotel de patru stele, cu vedere spre Oceanul Atlantic. Costul sejurului creste cu aproximativ 600 euro, avand in vedere ca cina festiva (165 euro), taxa de aeroport (445 euro) si asigurarea medicala trebuie platite separat. Totodata, destinatii ca Malta, Cipru, Gran Canaria (Spania), Lisabona sau Insulele Canare sunt si ele pe listele agentiilor la categoria oferte last minute, un sejur de sapte zile variind intre 271 si 900 euro.

Desi Austria este si in aceasta iarna cea mai cautata destinatie externa pentru romani, iar cererea la agentii este foarte mare, se pare ca au mai ramas totusi locuri nevandute, la preturi reduse. Astfel, un sejur de sase zile, la schi, in Austria, in perioada Craciunului, costa intre 244 si 399 euro. In pret sunt incluse: cazarea la un hotel de 4 stele cu demipensiune. De asemenea, turistii se pot distra timp de opt zile in orasul lui Mozart - Salzburg - cu doar 600 de euro/persoana/sejur.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#reduceri vacanta, #tara exotica, #pachet Craciun, #Turcia Austria , #vacante