Romanii pot pleca in vacanta de Pasti cu tichete de vacanta

Joi, 05 Martie 2009, ora 20:43
1902 citiri
Romanii pot pleca in vacanta de Pasti cu tichete de vacanta
Foto: tion.ro

Guvernul a adoptat in sedinta de miercuri, la propunerea Ministerului Turismului, o Hotarare pentru aprobarea Normelor metodologice privind acordarea tichetelor de vacanta.

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat ca, din punct de vedere al Ministerului Turismului, sunt intrunite toate conditiile pentru ca romanii sa poata beneficia de tichetele de vacanta cu ocazia sarbatorilor de Paste, relateaza iditia online a revistei Capital.

Conform acestor norme, pachetul de servicii turistice care poate fi achizitionat pe baza tichetelor de vacanta consta in servicii de cazare, alimentatie publica, transport, tratament balnear si agrement. Includerea serviciului de cazare in pachetul minimal este obligatorie.

Angajatii pot obtine, pe baza tichetelor de vacanta, servicii turistice de la societati care detin licenta turistica, valabila in cazul agentiilor de turism, si respectiv certificat de clasificare, valabil in cazul structurilor de primire turistica.

Angajatorii care au obtinut in anul fiscal anterior profit sau venit, dupa caz, vor stabili, impreuna cu organizatiile sindicale sau cu reprezentantii angajatilor, reguli privind modul de acordare a tichetelor de vacanta.

Regulile se refera la numarul beneficiarilor, la categoriile de beneficiari si la nivelul sumelor care se acorda beneficiarilor de tichete de vacanta, in functie de posibilitatile financiare ale angajatorilor.

Beneficiarii primesc tichete de vacanta nominale, fiind singurele persoane indreptatite sa le utilizeze.

Respectivele tichete, cu o valoare nominala imprimata, vor fi utilizate exclusiv pentru achitarea pachetului de servicii turistice contractat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#ministrul Turismului, #tichete de vacanta, #romanii in vacanta , #vacante
Comentarii
Poza Vasi
Vasi
rank 5
Tichetele astea par sa fie ca un fel de bonuri de cantina, pe care le poti folosi numai acolo unde hotelierul iti poate asigura si masa, si alte servicii turistice!