Unde isi petrec vacanta cei mai bogati oameni din lume?

Duminica, 06 Iunie 2010, ora 18:42
4321 citiri
Unde isi petrec vacanta cei mai bogati oameni din lume?

Daca ai avea toti banii din lume, unde ti-ai petrece vacanta? Ei bine, miliardarii lumii, care se pare ca nu au fost afectati de recesiune, au ales sa isi petreaca vacanta in locuri exotice, alaturi de familie.

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, si cel mai tanar miliardar din lume, a inceput anul cu o saptamana de vacanta in India. Tanarul de 25 de ani a fost vazut in Pune vizitand Osho International Meditation Resort, potrivit Forbes.

El a postat pe pagina sa de Facebook o imagine sub care scria: "Voi fi prezent la nunta unui bun prieten si vreau sa vizitez cateva orase cat sunt aici". Nu mai putin de 2.800 de persoane au bifat iconita de "like this".

Bill Gates, fondatorul Microsoft, si-a petrecut anul trecut vacanta impreuna cu familia la Skradin, in Croatia. Un reprezentant al oficiului de turism al orasului a declarat ca Gates a mers foarte mult pe jos, a vizitat Parcul National Krka si cascada Skradinsk.

Faimosul regizor Steven Spielberg a renuntat la Hollywood pentru a explora cultura rurala din Irlanda. Vara trecuta, Spielberg si sotia sa au calatorit prin regiunea stancoasa Burren alaturi de un grup de turisti condus de poetul David Whyte. Ei au facut un tur care a inclus cazare in casele taranesti din satul Ballyvaughan, excursii si drumetii.

Patronul echipei de fotbal Chelsea, Roman Abramovici, a fost vazut petrecandu-si vacanta in Costa Rica. El s-a putut bucura de bogatiile exotice, de plimbarile prin jungla si apoi s-a relaxat pe minunatele plaje.

Insulele Bermude reprezinta a doua casa pentru majoritatea miliardarilor, care au casele langa plajele private ale "randului de miliardari" din orasul Tucker. Primarul New York-ului, Michael Bloomberg, detine in acel loc o casa de 6.000 de metri patrati. Astfel, cele mai multe vacante si le petrece acolo.

Kelcy Warren, magnatul texan din industra gazelor naturale, a cumparat ferma Boot Jack, o proprietate de 3.500 de acri, pentru care a platit in aprilie 46,6 milioane de dolari. Ferma are o vedere superba, loc de pescuit, o pivnita plina cu sticle de vin. El a spus ca isi va petrece in acest loc cea mai mare parte a timpului sau liber. Si alti miliardari, printre care David si Charles Koch si Roman Abramovich, frecventeaza statul Colorado.

Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
#vacanta miliardari, #oameni bogati vacanta, #miliardarii lumii petrec vacanta , #vacante