Vacanta la all-inclusive cu familia - cele mai bune complexe turistice (Galerie foto)

Vineri, 09 August 2013, ora 18:03
17906 citiri
Vacanta la all-inclusive cu familia - cele mai bune complexe turistice (Galerie foto)
Foto: Travel+Leisure

Visezi la o vacanta in care sa ai tot confortul asigurat? Variantele all-inclusive sunt de preferat in acest caz, mai ales daca vin la pachet cu servicii avantajoase si locatii de neuitat.

Site-ul Travel + Leisure prezinta cele mai bune variante de complexe turistice ce ofera turistilor vacante all-inclusive.

Club Med Pragelato Vialattea, Italia

La o altitudine de 1585 metri in regiunea Piedmont a Alpilor Italieni, Club Med s-a deschis in decembrie 2012. Cu 240 mile de partii, dintre care 30 sunt destinate incepatorilor, 234 de camere decorate special pentru familii si o multime de servicii avantajoase, complexul castiga rapid in popularitate.

Copiii si adolescentii de la 2 la 17 ani beneficiaza de o gradina de zapada si numeroase programe alternative. Vara, oaspetii pot opta pentru drumetii, ciclism montan si excursii la Torino sau la targul saptamanal din Pinerolo.

Pretul unei vacante all-inclusive incepe de la 3666 de dolari pentru 7 nopti, 2 adulti si 2 copii, cei sub 6 ani beneficiind de cazare gratis.

Club Med Belek, Turcia

Daca nu te-ai hotarat inca pentru o vacanta activa sau una relaxanta, pe malul marii, Club Med Belek din Turcia este optiunea ideala, si asta pentru ca iti ofera ambele variante. Asadar, complexul cu 433 de camere asigura o multime de servicii, de la navigatie, tenis si golf pana la invatarea zborului la trapez.

Alte variante ar fi mai windsurfingul, voleiul pe plaja sau poti observa cum broastele Caretta Caretta depun oua, din aprilie pana in septembrie fiind aproximativ 1000 de cluburi.

Cum cluburile pentru copii si adolescenti sunt active, si parintii se pot relaxa in voie.

Asadar, pentru 2490 de dolari, 7 nopti, doi adulti si doi copii (copiii sub 6 ani avand cazare gratis) poti opta pentru acest tip de vacanta.

Tortuga Lodge & Gardens, Costa Rica

Refugiul luxuriant de langa Parcul National Tortuguero din Costa Rica este visul celor pasionati de natura, dar si de vacante exotice. De pe veranda uneia dintre cele 27 camere de oaspeti poti vedea specii rare de pasari, avand si posibilitatea de a explora padurea tropicala pe jos sau cu caiacul, pe raul Tortuguero.

In pus, broasca testoasa care depune ouale este intotdeauna o atractie turistica de top.

Costurile incep de la 196 de dolari pentru adulti si 99 de euro pentru copii.

Ferma din Valea Emerald, Colorado

Ferma, care se va deschide in august 2013, se afla la mai putin de 16 km de centrul orasului Colorado Springs. Complexul se intinde pe aproximativ 6.5 hectare, fiind inconjurat de Pike National Forest. Locul preferat al magnatului aurului si cuprului Spencer Penrose va oferi oaspetilor numeroase facilitati: calarie, pescuit in iazul cu pastrav, golf, tenis si spa.

De la 435 de dolari pe noapte, un adult va avea asigurate toate mesele, dar si accesul la toate activitatile oferite.

Beaches Turks & Caicos Resort Villages & Spa, Marea Caraibelor

Favoritul specialistilor Travel + Leisure la capitolul cel mai bun complex turistic destinat familiilor, Beaches Turks & Caicos Resort Villages & Spa nu face rabat de la nicio activitate recreativa. Un parc acvatic imens, un simulator de surfing, 19 km de plaja cu nisip alb - pe toate le regasesti in atractiile complexului.

Daca vrei sa optezi pentru o varianta de cazare ceva mai exclusivista, complexul nou Key West Luxury Village ofera apartamente cu mai multe dormitoare si vile cu piscine private.

Costurile incep de la 355 de dolari pentru un adult si 60 de dolari pentru copiii intre 2-16 ani.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#complexe turistice all inclusive, #vacanta all inclusive, #destinatii turistice de top , #vacante