Grup de maneliști pus la punct în Vama Veche. Un tânăr le-a smuls boxa de mare putere și a trântit-o de asfalt VIDEO
Vacanta / Vama Veche
O filmare postată pe Facebook surprinde momentul în care un grup de tineri care ascultau manele dintr-o boxă pe străzile din Vama Veche este lăsat fără sursa de zgomot de către un trecător. Vama Veche, cunoscută pentru nonconformism și muzica rock care răsuna odinioară exclusiv în stațiune, s-a transformat într-un spațiu vizitat de toată lumea. O filmare postată pe rețelele socială arată că în stațiunea rockerilor se ascultă manele la volum maxim în plină stradă. În imagini se vede o boxă de la care răsună manele, dar și mai mulți tineri care se distrează pe acest gen muzica și chiar dansează. Doar că voia bună nu durează mult, un alt tânăr se apropie, ia boxa și o trantește cu forță la pământ. „Atenție! În Vama Veche, consumul excesiv de manele dăunează grav boxelor!”, se arată în mesajul care însoțește clipul video.
Fotografii fenomenale cu un răsărit de foc în Vama Veche. "Imagini neconforme cu realitatea. Oamenii dorm la ora aia"
Vineri, 30 Iulie 2021, ora 14:25 - Fotografii fenomenale cu un răsărit de foc în Vama Veche. "Imagini neconforme cu realitatea. Oamenii dorm la ora aia"
Vacanta / Vama Veche
Răsăritul de vineri dimineața, surprins în Vama Veche, pare dintr-o altă lume. O demonstrează o serie de imagini publicate pe rețelele de socializare în care întregul cer pare „de foc”. „Imagini trucate, neconforme cu realitatea (oamenii dorm la ora aia). Azi dimineață, în Vama Veche”, notează cei de pe pagina de Facebook Digital Adviser alături de o serie de fotografii...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Vama Veche . Această zonă va concentra articolele categoriei Vacanta din Ziare.Com care au subiectul principal: Vama Veche.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Vama Veche, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Vacanta , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

 
Top stiri din Vacanta