Marea problemă a vacanțelor în Egipt. Un român s-a întors cu „o diaree groaznică”: „Și eu am pățit. Nu mi-a fost niciodată mai rău”

03 Mai 2023 - Marea problemă a vacanțelor în Egipt. Un român s-a întors cu „o diaree groaznică”: „Și eu am pățit. Nu mi-a fost niciodată mai rău”

Mai mulți români care au fost în vacanță în Egipt au reclamat, pe grupul dedicat vacanțelor în Hurghada, că s-au întors în țară cu probleme intestinale. O româncă a cerut ajutorul

Vacante

Cât cheltuiesc unii români pentru concedii la capătul lumii: "De departe aceasta e cea mai scumpă vacanță a noastră. O viață avem"

19 Aprilie 2023 - Cât cheltuiesc unii români pentru concedii la capătul lumii: "De departe aceasta e cea mai scumpă vacanță a noastră. O viață avem"

Destinațiile clasice de vacanță ale românilor sunt în țară, în Bulgaria, Grecia sau în alte țări europene.

Destinația de vacanță în care mulți români visează să ajungă: "A spulberat topul preferințelor și a ajuns direct pe locul 1"

08 Aprilie 2023 - Destinația de vacanță în care mulți români visează să ajungă: "A spulberat topul preferințelor și a ajuns direct pe locul 1"

Unii au făcut deja rezervări, în timp ce alții încă documentează, în căutarea celei mai bune oferte.

Cu cât s-au scumpit vacanțele în Thassos anul acesta. Sezonul începe peste zece zile

03 Aprilie 2023 - Cu cât s-au scumpit vacanțele în Thassos anul acesta. Sezonul începe peste zece zile

Sezonul în acest an va începe de Paşte. Acesta spune că sunt şi români care şi-au achiziţionat case pe insulă şi alţii caută să cumpere.

Selly a explicat în detaliu pe ce cheltuie 20.000 de euro pe lună: ”Nu vă gândiți că stau doar pe iaht”

18 Martie 2023 - Selly a explicat în detaliu pe ce cheltuie 20.000 de euro pe lună: ”Nu vă gândiți că stau doar pe iaht”

Andrei Șelaru (22 de ani), vlogger, cântăreț și actor, cunoscut sub numele de scenă Selly, a revenit asupra subiectului controversat legat de cheltuielile sale lunare.

Structura anului școlar 2023-2024. Lista celor 5 vacanțe pe care le vor avea elevii

15 Martie 2023 - Structura anului școlar 2023-2024. Lista celor 5 vacanțe pe care le vor avea elevii

Elevii și copiii înscriși la grădiniță vor începe anul școlar viitor pe 11 septembrie 2023 și vor încheia cursurile pe 21 iunie 2024. De asemenea, aceștia vor avea nu mai puțin de cinci

Care este structura anului școlar propusă pentru 2023-2024. Când este programată prima vacanță

30 Ianuarie 2023 - Care este structura anului școlar propusă pentru 2023-2024. Când este programată prima vacanță

Proiectul supus dezbaterii publice prevede începerea anului școlar 2023 – 2024 pentru elevi în 11 septembrie, iar ca dată de încheiere a fost anunțată 21 iunie 2024.

Calendarul anului școlar 2023-2024 a fost lansat în dezbatere publică. Ce modificări vrea să aducă Ministerul Educației

27 Ianuarie 2023 - Calendarul anului școlar 2023-2024 a fost lansat în dezbatere publică. Ce modificări vrea să aducă Ministerul Educației

Ministerul Educației a lansat în dezbatere publică proiectul privind structura anului școlar 2023-2024. Conform documentului, școala ar începe pe 11 septembrie, dar ar fi prelungită până pe

Cât îi costă pe români vacanțele de vară în străinătate rezervate anul trecut: "Acele prețuri sunt demult apuse"

26 Ianuarie 2023 - Cât îi costă pe români vacanțele de vară în străinătate rezervate anul trecut: "Acele prețuri sunt demult apuse"

Românii sunt cu gândul la vacanța de vară, iar unii și-au făcut rezervări încă din 2022. Multora nu le este clar care ar fi perioada optimă în care ar trebui să plătească pentru cazare,

Vacanță în România sau în străinătate? "Mă duc tot în Bulgaria, deși mi-am luat țeapă"

07 Ianuarie 2023 - Vacanță în România sau în străinătate? "Mă duc tot în Bulgaria, deși mi-am luat țeapă"

Vacanța de Sărbători a românilor se încheie oficial pe 7 ianuarie, odată cu Sărbătoarea Sfântului Ion și unii sunt deja cu gândul la sezonul cald și la concediile de pe litoral.

Luna preferată de români pentru a pleca în vacanță. Când au loc cele mai multe întâlniri de afaceri

26 Decembrie 2022 - Luna preferată de români pentru a pleca în vacanță. Când au loc cele mai multe întâlniri de afaceri

Institutul Național de Statistică (INS) a transmis luni, 26 decembrie, care a fost luna de vârf din cadrul călătoriilor pentru vacanţe din perioada ianuarie-septembrie 2022.

Taxele care cresc de la 1 ianuarie 2023. Românii vor scoate mai mulți bani din buzunar pentru vacanțe și mese la restaurant

18 Noiembrie 2022 - Taxele care cresc de la 1 ianuarie 2023. Românii vor scoate mai mulți bani din buzunar pentru vacanțe și mese la restaurant

Taxele vor crește începând cu 1 ianuarie 2023 după ce noul proiect de cod fiscal a trecut de Parlament, cu toate că ministrul de Finanțe, Adrian Câciu, susține că ar fi vorba despre

Naomi Osaka, Garbine Muguruza și Daria Kasatkina, imagini spectaculoase din paradisuri tropicale FOTO

10 Noiembrie 2022 - Naomi Osaka, Garbine Muguruza și Daria Kasatkina, imagini spectaculoase din paradisuri tropicale FOTO

Jucătoarele de tenis de top profită de înteruperea sezonului pentru a-și încărca bateriile.

Se scumpesc vacanțele în Turcia din cauza inflației. Majorările prognozate de hotelieri pentru 2023

08 Noiembrie 2022 - Se scumpesc vacanțele în Turcia din cauza inflației. Majorările prognozate de hotelieri pentru 2023

Inflaţia în Turcia a atins cel mai mare nivel din ultimii 24 de ani. Problema îi va afecta și pe turiștii care-și plănuiesc vacanțe acolo în 2023.

Zona de vis frecventată de românii care s-au săturat de aglomerația de pe Valea Prahovei: "Mâncarea este delicioasă și gazdele super primitoare"

20 Octombrie 2022 - Zona de vis frecventată de românii care s-au săturat de aglomerația de pe Valea Prahovei: "Mâncarea este delicioasă și gazdele super primitoare"

Odată încheiat sezonul estival, românii aleg să își petreacă weekendurile sau vacanțele copiilor la munte, iar printre cele mai populare destinații sunt cele de pe Valea Prahovei.

Ce așteaptă Hagi de la copiii săi! Dorința Regelui la bătrânețe

09 Octombrie 2022 - Ce așteaptă Hagi de la copiii săi! Dorința Regelui la bătrânețe

Gică Hagi are doi copii frumoși, tineri de succes, care și-au clădit propriile cariera după ce au plecat din casa Regelui.

Cum a reușit o turistă nemulțumită de condițiile de cazare să primească toți banii înapoi: "Nu mai plătiți serviciile proaste!"

13 Septembrie 2022 - Cum a reușit o turistă nemulțumită de condițiile de cazare să primească toți banii înapoi: "Nu mai plătiți serviciile proaste!"

Sezonul estival a fost unul plin de nemulțumiri ale turiștilor legate de condițiile proaste de cazare, diferite de imaginile afișate pe site-urile de rezervări sau de mâncare și prețurile

Român nedumerit în vacanță: “De ce evită turiștii Constanța și Mangalia? Nu se pot lăuda acasă cu cât au cheltuit?”

22 August 2022 - Român nedumerit în vacanță: “De ce evită turiștii Constanța și Mangalia? Nu se pot lăuda acasă cu cât au cheltuit?”

Vara anului 2022 este cea în care românii au renunțat în număr mare la vacanțele de pe litoralul românesc, din cauza prețurilor tot mai mari raportate la condiții.

De ce acum este cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii cu avionul: "Prețurile sunt în scădere". Când vor începe să crească

16 August 2022 - De ce acum este cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii cu avionul: "Prețurile sunt în scădere". Când vor începe să crească

Prețurile biletelor de avion sunt la cel mai scăzut nivel din ultimele luni.

Cum evităm să rămânem fără bani în vacanță. Serviciul care vă poate lăsa fără cel puțin 1.000 de euro în cont

29 Iulie 2022 - Cum evităm să rămânem fără bani în vacanță. Serviciul care vă poate lăsa fără cel puțin 1.000 de euro în cont

Vacanțele s-au scumpit și mulți turiști se luptă să scape de cheltuielile mari. Express.co.uk a vorbit cu un expert în vacanțe ieftine pentru a afla cum ar putea fi economisiți banii într-o

Vacanțe exotice în Bali, Singapore și Republica Dominicană, cumpărate din subvenția primită de PSD. Mircea Drăghici și-a dus cu el toată familia și vecinii

24 Iulie 2022 - Vacanțe exotice în Bali, Singapore și Republica Dominicană, cumpărate din subvenția primită de PSD. Mircea Drăghici și-a dus cu el toată familia și vecinii

Mircea Drăghici, fostul trezorier al PSD, a recunoscut că a cheltuit ilegal peste 700.000 de lei, din banii primiți de PSD subvenție de la stat și din alt cont al partidului.

Grecia, în topul destinațiilor la nivel mondial: „Ne aşteptăm la cel mai mare nivel de cerere înregistrat vreodată”

11 Iulie 2022 - Grecia, în topul destinațiilor la nivel mondial: „Ne aşteptăm la cel mai mare nivel de cerere înregistrat vreodată”

Grupul de turism TUI se aşteaptă în acest an la o cerere record pentru vacanţe în Grecia, a declarat duminică directorul său de comunicaţii, Aage Duenhaupt, transmite Reuters.

Cum a reușit o tânără să viziteze toate țările din lume în numai doi ani. Povestea de succes a unui influencer în turism

25 Iunie 2022 - Cum a reușit o tânără să viziteze toate țările din lume în numai doi ani. Povestea de succes a unui influencer în turism

Jessica Nabongo, o tânără ugandezo-americană, este prima femeie de culoare care a reușit să călătorească și să documenteze în toate țările din lume.

Orașul din Europa declarat cel mai agreabil din lume. „Oraşele din est au scăzut în clasament din cauza creşterii riscurilor geopolitice”

23 Iunie 2022 - Orașul din Europa declarat cel mai agreabil din lume. „Oraşele din est au scăzut în clasament din cauza creşterii riscurilor geopolitice”

Un clasament al orașelor în care Kievul, confruntat cu asaltul rusesc, nu figurează, iar Moscova se prăbuşeşte a fost publicat joi, 23 iunie.

Ce fac bulgarii și noi nu facem. Diferența dramatică pentru România în privința numărului de turiști

17 Iunie 2022 - Ce fac bulgarii și noi nu facem. Diferența dramatică pentru România în privința numărului de turiști

Hristo Prodanov, ministrul Turismului din Bulgaria, a anunțat că, vara aceasta, se așteaptă la un număr de 6 milioane de turiști. ”Cei mai mulți vor veni din Polonia, Ungaria, România,

Unde se duc românii în vacanță. Interes sporit pentru destinațiile din afara țării

13 Iunie 2022 - Unde se duc românii în vacanță. Interes sporit pentru destinațiile din afara țării

Românii şi-au reluat intenţiile de călătorie în străinătate, odată cu ridicarea restricţiilor anti-COVID, şi se orientează către destinaţiile tradiţionale pentru vacanţa de vară, ca

O agenție de turism importantă, amendată drastic de Protecția Consumatorilor

19 Mai 2022 - O agenție de turism importantă, amendată drastic de Protecția Consumatorilor

În urma controalelor realizate, comisarii CPCMB au aplicat amenzi agenţiei de turism CHRISTIAN’76 TOUR în valoare de 90.000 lei, 3 avertismente, precum și 7 propuneri de încetare a practicilor

Cât te costă să îți rezervi minivacanța de 1 Mai. Oferte last minute

28 Aprilie 2022 - Cât te costă să îți rezervi minivacanța de 1 Mai. Oferte last minute

Românii se pregătesc pentru minivacanța de 1 Mai. Rezervările încă curg pe bandă rulantă la mare, dar și la munte.

Câte ore au de așteptat la frontiera Bulgariei cei care merg în Turcia sau Grecia

23 Aprilie 2022 - Câte ore au de așteptat la frontiera Bulgariei cei care merg în Turcia sau Grecia

Ministerul Afacerilor Externe informează că, în contextul întârzierilor înregistrate la unele puncte de trecere a frontierelor dintre Bulgaria, Grecia şi Turcia, misiunile diplomatice şi

Cât costă o porție de mici, o mămăliguță cu sarmale, o ciorbă sau o salată boeuf în New York: „A meritat să venim până aici” VIDEO

16 Aprilie 2022 - Cât costă o porție de mici, o mămăliguță cu sarmale, o ciorbă sau o salată boeuf în New York: „A meritat să venim până aici” VIDEO

Andreia si Ionuț, vloggerii de călătorii „HaiHui în doi”, au prezentat, pe canalul lor de Youtube, prețurile de la „Romanian Garden”, un restaurant românesc din New York (cartierul

Top 3 știri din presa centrală

Răspunsul unei vedete de pe OnlyFans pentru Piers Morgan a strâns zeci de milioane de vizualizări și i-a crescut instantaneu contul în bancă
Elle Brooke, una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut de pe platforma Only Fans, a făcut senzație în emisiunea lui Piers Morgan....

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 10 iunie. Zodia care nu trebuie să se lase influențată de persoana iubită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau...

Bancul Zilei: Nevasta lui Bulă cere bani
Bulă: – Nevastă-mea îmi cere în fiecare zi bani. Azi 600, ieri 800. Ștrulă: – Păi ce face cu atâţia bani? Bulă: – Habar...
  1. Lovitura grea pe care Hagi i-a dat-o Simonei Halep. La mijloc sunt sute de mii de euro
  2. Fosta știristă de la Pro TV care s-a lăsat de televiziune: ”Bine că m-am prins la timp”. Cu ce se ocupă în prezent
  3. Jucătoarea care i-a destrămat visul Simonei Halep la US Open: ”Știu totul despre tine”
  4. Cât costă o masă la restaurant în Grecia comparativ cu anul trecut: "Dacă considerați că e mult, stați în România" FOTO
  5. Un român din Franța i-a pus copilului drept nume o înjurătură oribilă. "Ciudat, de obicei „apelativul” se pune la final, mânca-ți-aș" FOTO
  6. Răzbunarea unei turiste care a găsit șezlongurile ocupate de prosoape: ”M-am dus să privesc haosul de pe balcon”
  7. Cuplul anului în tenis? Imaginile care i-au pus pe jar pe fanii celor doi sportivi de top
  8. Cum a ajuns Alexandra, fiica lui Liviu Dragnea, o criminală dispusă să-și ucidă propria mamă
  9. Kevin Costner și Morgan Freeman au venit în România. Motivul oficial al prezenței în țara noastră
  10. Meteorologii anunță furtuni și grindină. Cât va dura vremea rea