Drama culturistului care și-a injectat în corp ”uleiul idioților”. Sportivul a murit chiar de ziua sa de naștere

Marti, 02 August 2022, ora 18:22
13353 citiri

Valdir Segato, un culturist brazilian și vedetă pe TikTok după ce a folosit mult timp injecții cu synthol, a murit la 55 de ani, chiar der ziua sa de naștere, în localitatea Ribeirao Preto.

Valdir Segato a utilizat syntholul, supranumit ”uleiul idioților”, pentru a ajunge la dimensiuni impresionante ale mușchilor, bicepșii săi având de exemplu o circumferință de aproximativ 60 de centimetri.

Segato, originar din Sao Paulo, a precizat că s-a inspirat din fizicul lui Arnold Schwarzenegger și din personaje fictive precum Hulk.

În urmă cu șase ani, a fost avertizat că se va confrunta cu amputarea membrelor, sau cel puțin cu afectarea nervilor și desfigurarea mușchilor, dacă continuă să folosească injecțiile cu synthol.

Dar Segato, anterior muncitor în construcții, a răspuns că îi place atenția care i s-a oferit, în special în social media. ”Mi-am dublat bicepșii, dar tot vreau să fiu mai mare”, a spus culturistul.

Potrivit presei locale, până la moartea sa, avea puțini prieteni și trăia o viață izolată, în ciuda succesului uriaș de pe rețele de socializare.

Un bărbat pe nume Moises da Conceição da Silva a dezvăluit că Segato a închiriat o proprietate construită în spatele casei familiei sale din Ribeirao Preto, în sud-estul Braziliei, de mai bine de 15 ani. Moises a spus că, în ziua în care Segato a murit, chiar de ziua sa de naștere, i-a cerut ajutor mamei lui, plângându-se de lipsa de aer.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Valdir Segato, #culturism, #drama , #stiri din sport