Ziare.com
Home > Personalitati > Valentin Adrian Iliescu
Valentin Adrian Iliescu
Valentin Iliescu vrea sa intoarca "macar punctual" Opozitia in Parlament

Joi, 16 Februarie 2012, ora 19:30

Valentin Iliescu vrea sa intoarca "macar punctual" Opozitia in Parlament

Valentin Adrian Iliescu / stiri Valentin Adrian Iliescu

Reprezentantii Departamentului pentru Relatia cu Parlamentul intentioneaza sa se intalneasca, luni, cu liderii grupurilor parlamentare din Opozitie, pentru a-i convinge sa participe "macar punctual" la dezbaterile parlamentare, a declarat Valentin Iliescu. Seful Departamentului pentru Relatia cu Parlamentul a explicat ca "nu incape loc de politic, intrucat sunt legi tehnice, care trebuie adoptate pana la sfarsitul actualei sesiuni parlamentare". Printre actele normative amintite sunt cele care tin de reforma in justitie, precum proiectul de lege pentru punerea in aplicare a Codului de procedura civila, dar si legi din din zona social. Iliescu a aratat ca spera ca Opozitia sa participe "macar punctual" la dezbaterile parlamentare, amintind ca, in prezent, sunt noua comisii la Senat si patru la Camera Deputatilor care nu pot sa isi desfasoare activitatea, intrucat nu au cvorum in lipsa Opozitiei. "Nu mi se pare normal ce ...

2 comentarii

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Valentin Adrian Iliescu, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Valentin Adrian Iliescu
Valentin Adrian Iliescu
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Valentin Adrian Iliescu, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor